SPOR Haber Girişi : 05 Mayıs 2016 11:22

Şampiyonluğumuza gölge düşürülmesine müsaade etmeyeceğiz

Şampiyonluğumuza gölge  düşürülmesine müsaade etmeyeceğiz
Büyükşehir Belediye Başkanı BB Erzurumspor Onursal Başkanı Mehmet Sekmen, BB Erzurumspor Kulübü Başkanı Ali Demirhan ile birlikte ortaya atılan iddialarla ilgili ortak basın toplantısı düzenledi.
Palandöken/Cem Bakırcı
Büyükşehir Belediye Başkanı BB Erzurumspor Onursal Başkanı Mehmet Sekmen, BB Erzurumspor Kulübü Başkanı Ali Demirhan ile birlikte ortaya atılan iddialarla ilgili ortak basın toplantısı düzenledi. Büyükşehir Belediye Başkanı BB Erzurumspor Onursal Başkanı Mehmet Sekmen," Bu şehri basit dedikodularla yıpratmaya kimsenin hakkı yok. Şampiyonluk sevincimize gölge düşürülmesine asla müsaade etmeyeceğiz" dedi.
Erzurumspor Tesisleri'nde düzenlenen toplantıya Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkanı Av. Ali Demirhan ve kulüp yöneticileri katıldı. 

"BU ŞEHRİN KALKINMASI İÇİN BİRLİKTE SEVİNELİM, BİRLİKTE
 KUPA KALDIRALIM"
Asılsız iddialara cevap veren Başkan Sekmen,"Büyük mücadeleden sonra hasret olduğumuz şampiyonluğu yakaladık.Bir Şehrin kalkınması sadece belediye hizmetleriyle ve diğer hizmetlerle değil sosyal, kültürel, sportif sanatsal belediye hizmetleri diğer özel sektörümüzün ve kamunun yapmış olduğu yatırımlarla beraber şehrin ayağı kalkması mümkün. Bunun için biz meşru olan her şeye bu şehirde destek vereceğimizi ifade ettik. B desteğimizin de gereğini de yerine getirmeye gayret ediyoruz. Eski spor derneğimiz olan Erzurumspor'un borçlarını ödeyerek taksitlendirerek bu konudaki adımlarımızı zaten göstermiştik. Bu da şehrin şampiyonluk kadar en önemli hizmetlerinden biri olarak ben görüyorum, şehrin spor derneğinde görev almış bir çok arkadaşımız iyi niyetle samimiyetle kimisi isteyerek kimisi efendim seni de yazalım yazmak fayda var öngörülüp yazılan arkadaşlarımızın maaşlarında hesaplarında sahip olmuş oldukları gayrimenkul veya gayrimenkullerde ipotek hacizler bu tip beladan bu şehri kurtararak oradaki kararlılığımızı doğru adımlarımızı gösterdik. Erzurumspor'a olan yakınlığımızı yan tarafta yapılan ek tesislerin devamıyla aldığımız yatırım kararıyla bu konudaki kararlığımızı ortaya koyduk. Yine spora verdiğimiz bütün spor camiasına spor dallarıyla ilgili göstermiş olduğumuz kararlılığımızla, gayretle, yaz spor okulları kış spor okulları olmak üzere verdiğimiz destek bizim spora olan ilgi ve alakamızı gösteriyor. Ama ne hazindir ki, şampiyonluğumuza gölge düşürmek isteyen arkadaşlarımız da çıktı. Bu şehirde bunları beyanatlarıyla ortaya koydular. Bütçemizin ne olduğunu bilmeden hayali rakamlarla hayali iddialarla ortaya koyma gayretindeler. Birileri 'Belediye Başkanı kupayı kaldırmış' iddialarına ise sadece gülüyorum. Bu şampiyonluk kupası şehrin ortak sevinç paydasıdır. Herkesin emeği vardır. Birlikte başarıya imza attık, birlikte kaldırdık. Yolumuza başarılı adımlarla devam edeceğiz. Siz değerli basın mensuplarından isteğim dedikodu üzerine asılsız haber yapmayın. Sizlere de hem Erzurum için hem kamu adına önemli görevler düşüyor. Herkes sorumluluğunu ve üzerine düşen görevini bilsin. Bu şehri basit dedikodularla yıpratmaya kimsenin hakkı yok" dedi.

BAŞKAN SEKMEN, "GELİN, 
KUPAYI BİRLİKTE KALDIRALIM"
Erzurum'un kalkınması için birlikte kenetlenme fırsatını yakaladıklarını ifade eden Başkan Sekmen,"Gelin, destek veren kim solursa bu kupayı birlikte kaldıralım. Birlikte sevinelim. Adana spor şampiyon oldu bakın kupayı kaldıranlardan birisi de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı bir önceki Kültür Bakanımız Ömer Çelik bey Adana'da böyle bir haber varsa tarayın interneti varsa hep beraber karşı çıkalım. Ama bu şehirde maalesef üç kişi beş kişi bu tip yaygaraları yapıp şampiyonluğa gölge düşürüyorlar. Bu şehrin siyasileri bu mutluluğu paylaşmak istiyorlar onlarında hakkı destek veriyorlarsa hakları. Birde kulübümüzün resmi gelir gider rakamları ortada kulübümüz resmi bir kulüp ne gelir geldiyse makbuz verildi ne gideri olduysa makbuzu alında. Kendi kendimize şehrimizi nasıl kötüleriz nasıl lanse ederiz derdindeyiz."
BB Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan ise, birlik beraberlik içinde başarıya ulaştıklarını belirterek basında yapılan haksız haberlere tepki gösterdi. Başkan Demirhan,"Ben kulübün başkanı olarak benim bu kulüpte bir kıstasım var. Erzurumspor'u ne kadar ciddiye alıyorlar. Ben gerçekten bu kulübü herkes konuşuyorsa bu kulübe bu seni başkan yaptı şu seni başkan yaptı beni bu kulübe başkan olamaya davet eden Sayın Mehmet Sekmen'dir ve ben Mehmet Sekmen bey beni buraya davet ettikten sonra kurduğumuz ekiple biz yolumuza devam ettik. Çatlayanlar oldu ve biz daha güçlü bir ekiple yola çıktık. Erzurumspor kamunun malı halka açıktır teveccühüne sahip olmuş bir kurumdur. Buna ciddiyetle yaklaşan bunu ciddiye alan kişiler kurumlar bizim için değerlidir. Şunu söyleyeyim Gençlik ve Spor Bakanımızı mecliste ziyarete gittim bakanımıza biz ikinci lige çıktık Erzurumspor'a destek olunması gerekir dedik.  İnsanlar beni tebrik etmesi gerekirken 'üzülme başkan diyorlar' biz neyi kaybettik anlamıyorum. Direk linç ediliyoruz. Ben Başkanımız Mehmet Sekmen'e çok değer veriyorum, Erzurumspor'un çok iyi bir taraftarı ve her maçta dua etmeye başlıyor. Ben sonuna kadar başkanım ve yönetimimle beraberim kimse bizi başkanımızla bir yerlere getirmesin. Ali Demirhan bugün gittiği zaman bu kulübün sahibi yine Büyükşehir Belediyesidir ve bu kulübe yine sahip çıkacak kişi Mehmet Sekmen başkanımızdır. Erzurum'un üzerinden asılsız dedikodular yaymayın. Hiç kimsenin yıpratılmasına izin vermeyelim. Bu aldığımız kupa bizim değil Erzurum'un başarı kupasıdır. Biz Erzurum için varız. BB Erzurumspor şampiyonluk gecesinde toplam 160 Bin TL para verilmiştir. Bizim kapımız herkese 24 saat açık Erzurumspor'la ilgili bir durum olduğu zaman lütfen arayın biz gereken açıklamayı yaparız. Transfer komitesini kurduk transfer çalışmalarına başladık. Gideceklerle kalacaklar listesini hazırladık. Bütçemizi onayladık. Hocamız aynı hoca 4 veya 5 tane takviye yapacağız. Başarılı yönetim değişmez, başarılı hoca değişmez, başarılı futbolcu gönderilmez. İnşallah bu kırgınlıklar ve dargınlıklar biter." diye konuştu

BAŞKAN DEMİRHAN'A ALTIN PALMİYE ÖDÜLÜ
Bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek olan 'Mersin Altın Palmiye Ödülleri'nin halk oylamasına sunulan anketleri sonuçlandı. Palmiye Ödülleri'nde Sinema, Müzik, Spor, Yaşam, Televizyon ve Basın Ödülleri olmak üzere 6 kategoride ödüller sahiplerini buldu. Yılın Kulüp Başkanı dalında en fazla oyu alan Erzurumspor Kulüp Başkanı Ali Demirhan ödül almaya hak kazandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.