SPOR Haber Girişi : 14 Nisan 2016 10:56

Şampiyonlar madalya avına çıkıyor

Şampiyonlar madalya avına çıkıyor
Şampiyonlar madalya avına çıkıyor
Spor Genel Müdürlüğü Okul Sporları Faaliyetleri Daire Başkanlığı ve Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Okullar arası Küçükler  Judo İl Birinciliği müsabakalarında kilolarında 1. olan şampiyonlar, 15-16 Nisan 2016 tarihlerinde Adıyaman'da mindere çıkacak.
Antrenör Yasin Yeşiltepe, "Turnuvaya katıldığımız tüm sikletlerde öğrencilerimiz 1. Olarak Şehrimizi ve okullarını temsil etmeye hak kazandı. Geçtiğimiz hafta Malatya'dan Yıldızlar grubunda 3 madalya ile döndük bu turnuvada da 3'te 3 yaparak Finallere katılmak istiyoruz ve sporcularıma çok güveniyorum. Ben sadece şampiyon sporcu yetiştirmiyorum. Uzak Doğu sporu Judo sayesinde çocuklara sağlıklı bir vücut, dingin bir ruh hali, kendine saygı ve güven ile aile ve topluma, sorunlarının ve sorumluluklarının farkında olan, ahlak sahibi bir fert kazandırmaya çalışıyorum.Judo çocuklara, kazandırdığı mücadele yeteneği sayesinde, sorunlar karşısında yılmayıp mücadele etmeyi sorunu akıllıca çözmeyi öğretir .Alt yapı ekibimiz küçük genç ve dinamik hedefimiz gelecek 5 yılda tüm kategorilerde madalyalara ambargo koymak. Sporcularımıza destek veren velilere çok minnettarız çünkü aile desteği ile başarı gelmekte. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü sayın Fuat Taşkesenligil ve Yakutiye İlçe Müdürü sayın Suat Yılmaz'a desteklerinden dolayı teşekkür ederiz" dedi.
Erzurum'u temsil edecek minik yüreklerimiz;
*34kğ'da İl 1.si Berke Eren ALTUNOK - İMKB İnönü İlköğretim Okulu 
*38kğ'da İl 1.si Batuhan Erbatur KAYA ? Zübeyde Hanım Ortaokulu
*46kğ'da İl 1.si Murat Efe COŞKUN ? Yahya Kemal Ortaokulu
Palandöken

Etiketler : judo
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.