GÜNDEM Haber Girişi : 25 Mayıs 2015 02:11

Şahsuvaroğlu, Tivoli'yi Ankara ve İstanbul'da tanıttı

Şahsuvaroğlu, Tivoli'yi Ankara ve İstanbul'da tanıttı
Şahsuvaroğlu Otomotiv, İstanbul Autoshow'da Ssanyong'un yeni modeli Tivoli'yi tanıttı, hizmet ağına Ankara'da açtığı Showroom ile bir halka daha kattı.
Fuarın önemli markaları arasında Ssanyong Türkiye Distribütörü Erşahsuvaroğlu ile yer aldı. 
Piyasaya yeni çıkan Tivoli modelinin lansmanını fuarda yapan Şahsuvaroğlu, yeni modelle otomobil meraklılarının büyük ilgisini topladı. 
Tivoli'nin lansman etkinliğinde konuşan Şahsuvaroğlu Dış Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Şahsuvaroğlu, Türkiye, Irak ve Cezayir gibi ülkelerin distribütörü oldukları Ssanyong markasının kısa bir sürede hem bu ülkelerde hem de Türkiye genelinde bayilik ve plazalarla hizmet ağı sunduğunu hatırlattı.
Şahsuvaroğlu Genel Müdür Yardımcısı Yunus Şahsuvaroğlu da Tivoli modelli aracın Türkiye şartlarına uygun bir otomobil olduğunu belirterek, teknik özelliklerini anlattı.
Ssanyong Ortadoğu ve Afrika Genel Müdürü Sung Kim ile Türkiye'deki 41 il ve Irak ile Cezayirli yöneticilerin hazır bulunduğu törende Tivoli otomobil meraklılarının beğenisine sunuldu.
İstanbul'daki fuar etkinliği devam ederken Ssanyong Ankara'da  plazasını açtı. Ankara Balgat'taki Plaza'nın açılışına Sağlık eski Bakanı Recep Akdağ, Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.İsmail Yüksek, Sanayi Genel Müdürü İbrahim Kılıçarslan ile çok sayıda davetli katıldı.
Açılışta konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Şahsuvaroğlu, 1966 yılında Erzurum'da başladıkları ticaret serüveninde traktör bayiliğinden, 11 önemli markanın distribütör ve bayiliğine önemli hizmetler yaptıklarını bir süredir de Ssanyong'un Türkiye Distribütörlüğünü yaptıklarını ifade etti. 
Genel Müdür Yardımcısı Yunus Şahsuvaroğlu'nun Tivoli markasını tanıttığı törende daha sonra kurdele kesimi yapıldı. Sağlık Eski Bakanı Recep Akdağ ile diğer davetlilerin katıldığı kurdele kesimi sonrasında Tivoli araçlar da görücüye çıkarıldı. 
Palandöken Haber Merkezi
Etiketler : şahsuvar
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.