SPOR Haber Girişi : 25 Şubat 2016 23:25

Sahaya kazanmak için çıkacağız

Sahaya kazanmak için çıkacağız
Spor Toto 3 Lig 1. Grup Lideri Kızılcabölükspor ile Pazar günü deplasmanda karşılaşacak olan BB Erzurumspor, Erzurumspor Tesislerinde yaptığı hazırlık çalışmalarında morallerin yüksek olduğu gözlendi.
Palandöken/Cem BAKIRCI

Spor Toto 3  Lig 1. Grup Lideri Kızılcabölükspor ile Pazar günü deplasmanda karşılaşacak olan BB Erzurumspor, Erzurumspor Tesislerinde yaptığı hazırlık çalışmalarında morallerin yüksek olduğu gözlendi. Teknik Direktör Ahmet Yıldırım,"Sahaya kazanmak için çıkacağız" dedi.

"GÜÇLÜ KADROMUZ VAR"
 Düzcespor maçında futbolcuların hırslı ve kazanma arzusu ile sahaya çıkarak üç puanı kazandırdıklarını belirten BB Erzurumspoır Teknik Direktörü Ahmet yıldırım, takım olarak morallerinin yerinde olduğunu belirterek, "Grubumuzun lideri Kızılcabölükspor ile oynayacağımız bu müsabaka bizim için çok önemli. BB Erzurumspor olarak güçlü bir kadromuz var. Erzinspor maçında alınan mağlubiyet karşısında hırslanan oyuncularımın Düzcespor karşısında daha iyi performans göstererek üç puanla ayrılmak istiyoruz. Hafta içi resmi müsabakanın yanı sıra oyuncularıma güveniyorum. Bu maçta sarı kart cezalısı Serdar Deniz ve Ferit kadroda yer almayacak. Tek düşüncemiz üç puanı alarak evimize dönmek olacak" dedi.

Etiketler : futbol
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.