ÇEVRE Haber Girişi : 03 Ekim 2023 07:11

Sağanak yağmur hayatı felç etti

Sağanak yağmur hayatı felç etti
Erzurum’da akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz olarak etkiledi.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi, bölge genelinde kuvvetli yağış uyarısında bulunmuştu.

Aniden bastıran yağmur yüksek kesimlerde karla karışık yağmur şeklinde etkili olurken, yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar koşarak bina altları ve duraklara sağındı.

Meteoroloji uzmanları Erzurum’un kuzey kesimleri, Erzincan, Bayburt ve Ardahan çevrelerinde sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarıda bulunmuştu.

YOL ÇÖKTÜ, ARAÇ TOPRAĞA GÖMÜLDÜ

Erzurum'da kısa süreli etkili olan sağanak yağmur hayatı felce uğrattı.

Erzurum'da bugün akşam saatlerinde yaklaşık bir saat aralıksız devam eden sağanak yağmur, araç ve yaya trafiğini durma noktasına getirdi.

Erzurum Çat karayolu, Yakutiye ilçesi Çaykara ve 50. Yıl caddelerinde trafikte aksamalar yaşandı.

Rant tesisleri önünde park halindeki bir otomobil yolun çökmesi sonucu toprağa gömüldü. Hareket edemeyen araç, iş makinesi tarafından çekilerek çıkarıldı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.