Haber Girişi : 06 Eylül 2018 11:30

Şafak, bu "ödül"ü haketti...

Şafak, bu

Zekiye abla ve Mehmet ağabeyi oğullarıyla ne kadar gurur duysalar azdır.

O Şafak ki, bugün bulunduğu yeri ve buraya kadar gelirken geçtiği tüm kademeleri alnının  akıyla haketmiş bir genç akademisyendir.

Şafak'ın, Atatürk Üniversitesi'nde başlayan parlak günleri, 17-25 Aralık'taki  yargı darbe girişiminden sonra adeta kapkaranlık bir geceye dönüştü.

Sırf devletin kendisinden istediği bir inceleme ve rapor yüzünden FETÖ'cülerin toplu lincine  maruz kalan Şafak, aylarca terör örgütünün yayın organlarında, "hain" ilan edildi, bir kaşık suda boğulmak istendi!

Ailesinin geçmişinden tutunuz da kendi eğitim hayatına kadar didik didik edilen Şafak, tüm iftira ve karalama kampanyalarına rağmen o meşum süreçten tertemiz çıkmayı başardı. Devlet de, Şafak'ın fevkalade çabasını karşılıksız bırakmadı, Polis Akademisi'ne hoca olarak atadı.

Terör örgütü FETÖ'nün finans merkezini oluşturan Bank Asya'ya, devlet el koyarken birinci derecede en güçlü delil olarak Şafak'ın kaleme aldığı raporu gösterdi.

FETÖ ile mücadelede muazzam hizmetleri olan Şafak, şimdi artık rektör...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzaladığı yeni kararnameye göre, Şafak Çomaklı Anadolu Üniversitesi rektörlüğüne getirildi.

Malumunuz, Anadolu Üniversitesi öğrenci sayısı bakımından Türkiye'nin en büyük devlet üniversitesi...

Halk arasında "açık üniversite" olarak bilinen Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Türkiye yüksek öğretim hayatına kattığı yeniliklerle adından hep söz ettirmeyi başarmış bir üniversitemiz.

Bizim Şafak, artık bu üniversitenin rektörü...

Çomaklı ailesi için haklı bir gurur vesilesi.

Öyle ya babasının amcasının oğlu Ömer Çomaklı Atatürk Üniversitesi'nde birbirinden başarılı hizmetlere imza atıyor, şimdi de Şafak, bu yolda yürüyüp Çomaklı soyadına yaraşır işler yapacaktır.

Tebrikler Şafak'cığım, tebrikler Çomaklı ailesi...
Etiketler : şener
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.