SİYASET Haber Girişi : 10 Mart 2014 21:11

Saadet hız kesmiyor

Saadet hız kesmiyor

 Seçimlere iddialı olarak hazırlanan, son günlerde yaptığı çalışmalarla halkın arasında ve her yerde çok faal çalışan,gittiği ilçelerde yüzlerce araçlık konvoyla karşılanan ildeki dengeleri alt üst eden Saadet Partisi il adayları Pazar günü esnafın ve halkın arasındaydı. 

Büyükşehir Belediye Başkan adayı Faik Çalık ve ekibi, Yakutiye Belediye Başkan adayı Bayram Öztürk ile birlikte Mahallebaşında halk pazarında katıldıkları seçim çalışmasında halkın yoğun ilgisi ile karşılaştılar.Faik Çalık :"Halkımızın gündemi çok farklı.Herkes geçim derdine düşmüş.Hayat pahalılığı,ve zamlar halkı canından bıktırmış.Televizyonlar halkımızın gündeminden,sıkıntılarından bahsetmiyor. Tv’ler gelsin halkın arasında gezsinler de halkın durumunu görsünler.Bizleri bu seçimde ekranlarında göstermeyen yandaş basın İktidar partisinden nemalanıyor biliyoruz ancak bu devletin televizyonu TRT ’ye ve yine devletin ajansı olan Anadolu Ajansına ne oluyor da Saadet Partisini göstermiyorlar.Paralelden şikayet edenler en büyük paralel kumpası kendileri kurmuşlar.Televizyonlar ve ulusal basın neden bizleri göstermiyor biliyor musunuz? Eğer saadet partisinin iki tane mitingini canlı göstersinler ak partinin oyu %50 azalır.Ama gösteremezler.Bir dk haber bile yapamazlar.Çünkü su göründü mü teyemmüm bozulur.Halk bizi gördü dediklerimizi duydu mu akp ’ye neden inansın. Tarafsız olması gereken Basın Saadet Partisini gizleyip milleti, 12 yıldır AB ’nin kapısında ülkemizi bekleten ,ABD nin Ortadoğu taşeronluğunu yapan iktidara mahkum ediyorlar.

Bu seçim iktidarın deyimi ile kurtuluş savaşıdır doğrudur.Ama ABD ve AB’nin taşeronluğuna devam eden iktidardan kurtulma savaşıdır.AKP eriyor Saadet güçleniyor.Bu seçimde inşaallah göreceğiz.Hiç kimseye kinimiz,düşmanlığımız yok ama ülkeninde Milli Görüşe ihtiyacı var.Bu seçimde halkımız sadece belediyeye değil aynı zamanda dünyada ezilen,katledilen müslümanların kurtulması için İslam Birliğini savunan bir görüşe oy vererek geleceğe ve bir ideale oy verecekler." dedi