EKONOMİ Haber Girişi : 08 Ocak 2010 23:58

Rize de Sözleşme Yenileme ve Ödül Töreni

Rize de Sözleşme Yenileme ve Ödül Töreni

2009 yılında Rize Müftülüğüne bağlı Kur’an Kurslarında ve Camilerde görev yapan sözleşmelilerin 2010 yılı için sözleşmeleri yenilendi. 

2009 yılında sözleşmeli olarak çalışan  Kur’an Kursu Öğreticisi,İmam Hatip ve Müezzin Kayyım 07.01.2010  Perşembe günü Rize Müftülüğünde düzenlenen törenle İl Müftüsü İlyas SERENLİ ile 2010 yılı için sözleşme imzaladılar.

Törende İl Müftüsü İlyas SERENLİ görev ve yükümlülükleri konusunda  açıklamalarda bulunarak görevlilerimize başarılar diledi.

 

Türkiye 3 üncüsü Vildan KALKAVAN Diyanet  İşleri Başkanı tarafından Teşekkür Belgesi

2009 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlama çerçevesince Bayan görevliler arasında düzenlenen 6.Türkiye Kur’an-ı Kerimi güzel okuma yarışmasında önce il birincisi,sonra bölge birincisi,son olarak da Türkiye 3 üncüsü olan ilimiz Merkez Portakallık Mahallesi Kız Kur’an Kursu Öğreticisi Vildan KALKAVAN ‘ a Diyanet  İşleri Başkanı Prof.Dr.Ali BARDAKOĞLU  tarafından Teşekkür Belgesi ile ödüllendirildi.

Vildan KALKAVAN  Teşekkür Belgesini  07.01.2010  Perşembe günü Rize Müftülüğünde düzenlenen mütevazi bir törenle Diyanet İşleri Başkanı adına İl Müftüsü İlyas SERENLİ tarafından verildi.

İl Müftüsü İlyas SERENLİ görevlisini tebrik ederek bundan sonra ki çalışmalarında başarılar diledi.