SİYASET Haber Girişi : 31 Mart 2009 20:39

Rinteln,de Hatim, Sertifika ve Çanakkale Coşkusu

Rinteln,de Hatim, Sertifika ve Çanakkale Coşkusu
DİTİB Hannover Rinteln Mevlana Camii din görevlisi ve cemiyet yönetiminin katkılarıyla Rinteln Gymnasium okulunun salonunda 28 mart cumartesi günü hatim sertifika ve Çanakkale şehitlerini anma programı çoskuyla kutlandı.
 

Programa İstiklal Marşı ve Kur-an,ı Kerim tilavetiyle başlandı.Daha sonra cemiyetimizin başkanı sn Şevket Kısmet programın içeriğiyle ilgili konuşmayı yaptı.Konuşmanın ardından Hannover Din Ataşesi sn Seyfi Bozkuş,da bir konuşma yaptı.

 
Konuşmasında yapılan faaliyetlerin Almanya,da ne kadar önemli olduğunu anlattı.Din görevlisini yönetimi ve velileri tebrik etti.Hatime katılan,Kur-an,a geçen büyük ve küçük öğrencilere Sn Seyfi Bozkuş tarafından sertifikaları verildi.

 
Ayrıca hatime devam eden talebelere ay yıldız kolye hediye edildi.Programa öğrencilerin şiirleri ilahileri renk kattı.Daha sonra öğrenciler Yasin-i Şerif ve sure-i Celileler okudular.Programın sonun da din görevlisi İsmail Bal tarafından hatim duası yapıldı ayrıca gelen misafirlerimize hanım kollarının hazırlamış olduğu ikramlar verildi.Bütün öğrenciler  günün anısı olarak topluca sertifikalarıyla birlikte fotoğraf çekildiler.