ERZURUM Haber Girişi : 13 Mart 2016 23:06

Renault TALISMAN yeni D Sedan Modeli Doğumak Otomotiv'de

Renault TALISMAN yeni D Sedan Modeli Doğumak Otomotiv'de
Renault'un D segmentindeki sedan modeli TALISMAN Erzurum Doğumak Otomotiv'de görücüye çıktı.
Renault'un D segmentindeki sedan modeli TALISMAN Erzurum Doğumak Otomotiv'de görücüye çıktı. Renault Erzurum Bayi Doğumak  Otomotiv tarafından markanın yeni modeli TALISMAN için tanıtım kokteyli düzenlendi.
Geçtiğimiz hafta sonu  Renault Doğumak Plaza'da tanıtımı yapılan Renault  TALISMAN kokteyle katılan  davetlilerden tam not aldı.Doğumak  Otomotiv'e gelen müşteriler TALISMAN  ile test sürüşü yaparak  Renault'un D segmentindeki yeni modelini yakından tanıma imkanı buldu.
Tanıtım toplantısında yeni otomobilleri hakkında bilgi veren Doğumak Otomotiv sahibi Yaşar Bayhan TALISMAN ile D segmentine yeni bir soluk geldiğini söyledi. Türkiye'de 3 Martta TALİSMAN'ın satışlarına başladıklarını belirten Bayhan TALISMAN'ın 1.5 dCi 110 bg, 1.6 dCi 130bg, 1.6 dCi 160 bg olmak üzere 3 farklı dizel motor seçeneğiyle sunulduğunu kaydetti. Bayhan, "TALISMAN'ın segmentinde sahip olduğu teknolojik donanımlar ve sürüş konforuyla piyasada iddialı olacağını vurgulayarak, "manuelin yanı sıra tam otomatik Edc şanzumanı, konfor ve güvenli sürüş destek asistanları, ayrıca bir ilk olarak dört kontrol seçeneği ile ilkleri gerçekleştiriyor. Bu ayrıcalığı hissetmek isteyenleri test sürüşü için plazamıza bekliyoruz" dedi.
Renault D Segmentinde yeni bir sayfa açıyor
Test Sürüşünde müşterilere bilgi veren  Doğumak  Otomotiv Satış Müdürü Adem Bülbül  Renault D segmentinde yepyeni bir sayfa açıyor. Talisman prestijli ve stil sahibi özellikleri ile D segmentinin tüm kodlarına sahip,dedi. Satış Müdürü Bülbül; Bununla birlikte TALISMAN bu sınıfta sürüş keyfini ve konforunu çok daha yüksek standartlara taşıyor. Göz alıcı tasarım, gösterişli zarif hatlar, geniş kabin, sınıfının en iyileri arasında yer alan ön ve arka yolcu alanı ve etkileyici boyutlardaki bagajı (608 dm3 VDA) 7'' dijital gösterge ekranı, 8.7'' dokunmatik ekranıyla sürüşe yardımcı yenilikçi teknolojiler sunuyor. TALISMAN, dört tekerlekten manevra sistemini elektronik ayarlayabilen amortisörler ile bir araya getiren tek D segment sedan otomobildir. Tüm bu yenilikler TALISMAN'I sıra dışı bir sedan haline getirmek amacıyla bir araya getirildiğini söyledi. 
D segmenti Türkiye'de toplam binek pazarının % 13'ünü oluşturuyor. TALISMAN'IN yer alacağı sedan kasa tipi ise bu segmentin en çok tercih edilen kasa tipi. D sınıfı sedan toplam D segmentinin % 80 ini, toplam binek pazarının % 10'unu oluşturuyor.
Sıra dışı bagajı ile bütünleştirilmiş üç parçalı gövde stili, yepyeni bir tasarım ve güçlü yeni özellikler D segmenti müşterilerini cezb etmek için tasarlanan Renault'un yeni otomobili TALISMAN.
Renault'un Multi-Sense teknolojisi sürücüyü otomobili ile tamamen birleştiriyor. Sürücü otomobilini duygularıyla sürüyor, tamamen kişisel sürüş zevklerine ve anlık moduna uyarlanmış bir sürüş keyfi yaşatıyor.
Ramazan KARATAŞ

Etiketler : renault
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.