GÜNDEM Haber Girişi : 23 Ağustos 2023 07:09

Rektör Çakmak’tan Vali Çiftçi ve Emniyet Müdürü Yırtar’a ziyaret

Rektör Çakmak’tan Vali Çiftçi ve Emniyet Müdürü Yırtar’a ziyaret
Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak ve yönetimi Erzurum Valiliğine atanan Mustafa Çiftçi ile Erzurum İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar’ı makamlarında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak ve yönetimi Valiler Kararnamesi ile Çorum Valiliğinden Erzurum Valiliğine atanan Mustafa Çiftçi ve Emniyet Müdürleri Atama Kararnamesiyle Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Kadir Yırtar’ı makamlarında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

ETÜ’nün fiziki yapısı, devam eden projeleri ve vizyonu hakkında Vali Mustafa Çiftçi’ye bilgi veren Rektör Çakmak, önceki dönemlerde olduğu gibi Erzurum’un gelişmesine ve kalkınmasına katkı sunmak için tüm kamu, kurum ve kuruluşlarla iş birliği içerisinde çalışmalarını yürüteceklerini belirtti. Rektör Çakmak’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çiftçi ise, ETÜ’nün Erzurum için önemli bir değer olduğunu ve önümüzdeki süreçte şehrin tüm paydaşlarıyla iş birliği içinde çalışarak Erzurum’u daha da ileriye taşıma gayreti içinde olacaklarını ifade etti.

Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Kadir Yırtar’a yeni görevinde başarılar dileyen Rektör Çakmak, Erzurum’un asayiş ve güvenliği için yapılabilecek tüm ortak çalışmalarda Emniyet Müdürlüğü ile iş birliği içinde olacaklarını ifade etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar ise Rektör Bülent Çakmak’a teşekkür ederek yeni akademik yıl için başarı dileklerinde bulundu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.