ERZURUM Haber Girişi : 16 Mayıs 2019 12:37

Protokol ve iş dünyası, ETB iftar yemeğinde buluştu

Protokol ve iş dünyası, ETB iftar yemeğinde buluştu
Erzurum Ticaret Borsası tarafından düzenlenen iftar yemeği, protokolü ve iş dünyasını bir araya getirdi.
Erzurum Ticaret Borsası’nın düzenlediği iftar yemeği büyük ilgi gördü. Palandöken’de bir otelde düzenlenen iftar yemeği, Erzurum Protokolü ve iş dünyasının temsilcilerini aynı masa etrafında buluşturdu. 
İftar yemeğine Erzurum Vali Vekili Mehmet Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Erzurum Ticaret Borsası Meclis üyeleri, meslek komitesi üyeleri ile Borsa çalışanları katıldı. 
Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda TOBB Borsalar Konseyi Üyesi Hakan Oral ile Meclis Başkanı Yavuz Güney ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Muammer Aydın, iftar yemeğine katılan misafirleri kapıda karşıladı. Yaklaşık yüz kişinin katıldığı iftar yemeği samimi bir ortamda gerçekleşti. 
İftar yemeğin de açıklamalarda bulunan Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda TOBB Borsalar Konseyi Üyesi Hakan Oral, “ Düzenlediğimiz iftar yemeğinde siz değerli konuklarımızla bu yıl da tekrar bir arada olmanın mutluluğu içindeyiz. Hepinize davetimize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah Ramazan bereketiyle beraber işlerimize, güçlerimize büyük katkılar sağlar. Şimdiden hepinizin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin” dedi. 
Başkan Oral ayrıca göreve geldikleri günden beri yaptıkları çalışmalar ve projeler hakkında davetlilere bilgiler verdi. 
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise iftar programında yaptığı konuşmada, birlik ve kardeşliğe vurgu yaparak, “Mübarek Ramazan ayında tüm İslam Aleminin ramazanını ve idrak edeceğimiz Kadir gecesi ve Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum. İslam Aleminin her zamankinden daha çok birlik ve kardeşliğe ihtiyacı var. Bu anlamda Rabbim tüm İslam Aleminin birlik, beraberlik ve kardeşliğinin sürmesini nasip etsin inşallah” şeklinde konuştu. 
Daha sonra Başkan Sekmen iftar duasını yaparak konuşmasını tamamladı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.