ERZURUM Haber Girişi : 19 Haziran 2017 02:54

PROFiLO'dan Erzurum bayilerine iftar yemeği

PROFiLO'dan  Erzurum bayilerine iftar yemeği
Beyaz eşya sektörünün lider markalarından Profilo Erzurum bayilerini iftar yemeğinde buluşturdu.
Beyaz eşya sektörünün lider markalarından  Profilo   Erzurum bayilerini  iftar yemeğinde buluşturdu. Her yıl Türkiye  genelinde tüm illerdeki bayiler için  düzenlenen  geleneksel iftar buluşmalarından biri  geçtiğimiz günlerde Erzurum'da gerçekleştirildi.
Terminal Caddesi'nde hizmet veren Gel Gör Cağ Kebap'ta düzenlenen iftar yemeğine  BSH Ev Aletleri  San ve Tic.A.Ş  Başkan Yardımcısı  Semir Kuseyri , Profilo Kuzey Anadolu Bölge Müdürü  Serdar Erkan, Profilo Bölge Satış Yönetmeni Alparslan Metin ve Profilo'nun Erzurum merkez ve ilçelerinden tüm bayileri katıldı.
BSH Ev Aletleri  San ve Tic.A.Ş  Başkan Yardımcısı  Semir Kuseyri : " Profilo ailesi çok büyük bir aile bu büyük aileye mensup bayilerimizi mübarek Ramazan Ayı'nda  bir araya getirmek için iftar yemeği tertipledik.Profilo Erzurum pazarında lider durumda buda bizi çok mutlu ediyor.Her sene organize ettiğimiz geleneksel  iftar yemeğimize katılımlarından dolayı tüm bayilerimize teşekkür ediyor ve yaklaşan Ramazan Bayramlarını tebrik ediyorum diye" konuştu.
Ramazan KARATAŞ
Etiketler : profilo
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.