EKONOMİ Haber Girişi : 11 Mayıs 2011 17:20

Prof.Dr.Ali ERBAŞ Rize de Kursiyerlerle Buluştu

Prof.Dr.Ali ERBAŞ Rize de Kursiyerlerle Buluştu

07-09 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen “Hizmet içi Eğitim Semineri”ne katılmak üzere Eğitim Merkezimizde bulunan Eğitim hizmetleri Genel Müdürü Prof.Dr.Ali ERBAŞ Müftü Yusuf Karali Eğitim Merkezi kursiyerleri ile toplantı yaptı.

 İhitas ,Aşere Takrib,Tashih-i Huruf ve Yurt dışından gelen kursiyerin katıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet BİLGİN, Eğitim Merkezlerinin geleceğine yön verecek çok önemli toplantıları Eğitim Merkezimizde tertiplerinden dolayı, Başkanlığımıza ve Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğüne teşekkür etmesinin ardından Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Prof.Dr.Ali ERBAŞ kursiyerlere hitap etti.

Konuşmasında Ülkemizde 18 Eğitim merkezinden  6 tanesi İhtisas,12  eğitim merkezinin de Hizmet içi eğitim  olmak üzere 124 bin personele hizmet etmek için faaliyet gösterdiğini, peryodik zamanlarda Eğitim Merkezlerinde Hizmet İçi Eğitim Kursları düzenleyerek Personelin eğitim seviyesinin yükseltilmesinin amaçlandığını ifade etti.

Din Hizmeti ve Eğitiminde temsil ve takdim konusunun çok önemli olduğunu ,temsilcide bilgi birikimi,güzel nasihat ve tebessümün eksik olmaması gerektiğini  söyledi.

Sohbetin devamında bir din görevlisinde bulunması gereken özelliklerden bahseden ERBAŞ ,görevimizi yaparken ismimizi ve görevimizi lekelemeden, örnek bir  kişi olarak görevimi  icra etmeliyiz dedi.

Program  kursiyerlerin sorun, dilek ve temennilerinin dinlenmesi ile sona erdi.