ASAYİŞ Haber Girişi : 03 Şubat 2014 09:24

Polisten kaçan gençlerin otomobilinden uyuşturucu çıktı...

Polisten kaçan gençlerin otomobilinden uyuşturucu çıktı...

Erzurum’da uyuşturucu ve alkol alemi yaptıkları öne sürülen ve polisin ‘dur’ikazına uymayarak otomobille kaçan gençler yakalandı.Olay, Palandöken ilçesinde dün gece saatlerinde meydana geldi. Trafikte şüpheli hareketler sergileyen 34 plakalı bir otomobil polisin dikkatini çekti. ‘Dur’ikazı yapılan otomobil kaçmaya başladı. Polisle şüpheli otomobil arasında kovalamaca başlarken güzergahtaki ekiplere durum bildirildi. Çok sayıda polis ekibi otomobili yakalamak için tedbir aldı. Yaşanan kovalamacada otomobil, kullanılmayan eski Aziziye Araştırma Hastanesi’nin bahçesinde durdurularak iki genç, kıskıvrak yakalandı. Otomobilde yapılan aramada ‘bonzai’diye bilinen uyuşturucu haplar ele geçirilirken bira kutuları da dikkat çekti. 

Alkol ve uyuşturucu hap kullandıklarının ilk etapta belirlendiği belirtilen ve ayakta durmakta güçlük çeken iki genç sorgulanmak üzere Yenişehir Polis Merkezi’ne götürüldü.

Polis, şüpheli gençlerin uyuşturucu maddenin çoğunu dışarı attıkları iddiası üzerine çevrede fenerlerle uzun süre arama yaptı.