ERZURUM Haber Girişi : 08 Nisan 2016 12:34

Polis teşkilatının kuruluşu değişik etkinliklerle kutlanıyor

Polis teşkilatının kuruluşu değişik etkinliklerle kutlanıyor
Vali Dr. Ahmet Altıparmak Polis teşkilatının kuruluşunun 171.yıl dönümü nedeni ile düzenlenen etkinlikler çerçevesinde Polis Meslek Yüksek Okulu Müdür Vekili ve öğrencilerini kabul etti.
Vali Dr. Ahmet Altıparmak Polis teşkilatının kuruluşunun 171.yıl dönümü nedeni ile düzenlenen etkinlikler çerçevesinde Polis Meslek Yüksek Okulu Müdür Vekili ve öğrencilerini kabul etti. 
Vali Altıparmak, "Emniyet Teşkilatımız, Polis-Halk işbirliğini sağlayarak ve bireylerde gereken güveni tesis ederek, yerine getirdikleri bu görevlerini, bundan böyle de milletinden aldığı güç ve destekle, başarıyla yerine getireceklerine içtenlikle inanıyorum" dedi.
Polis Okulu Müdür vekili Ümit Ayhan kabulde, Eğitim Şube Müdürü Fatma Köse, Polis Memuru Menekşe Bozkurt ve Polis Okulu öğrencileri ile birlikte Vali Dr. Ahmet Altıparmak'a hafta dolayısıyla düzenlenen etkinlikler hakkında bilgi verdi.
Ülkemizin ve milletimizin huzur -güven ve asayişinin sağlanması kadar milli birlik ve beraberliğimizin devamı içinde vazgeçilmez bir unsur olan Polis Teşkilatının, köklü kurumlarımızın başında geldiğini belirten Vali Dr. Ahmet Altıparmak, "Kutsal vatan topraklarımızın dört bir tarafında büyük bir özveri ile mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan, milletimizin huzur ve güvenliği için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Türk Polis Teşkilatımızın 171.Kuruluş yıl dönümünü ve içinde bulunduğumuz "Polis Haftası" nı kutluyor, bu vesile ile şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabırlar, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" diye konuştu.

ENGELLİLERDEN POLİS 
HAFTASI ZİYARETİ
Aile ve Sosyal Politikalar il Müdür Yardımcısı Tamer Ekinci, Polis Haftası dolayısıyla Engelsiz Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde barınan engelliler ve özel bir engelli bakım merkezinde barınan engellilerle birlikte Aziziye İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Karaoğlu ve Dadaşkent Polis Merkezi Amiri Turgay Özer'i ziyaret ederek, Polis Haftasını kutladılar. 
Karaoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, engellilerin sorunlarının aşılması noktasında üzerine görev düşen herkesin duyarlı olması gerektiğini söyledi.
İlçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Karaoğlu, toplum destekli polislik uygulamasını ve vatandaşla iletişimi önemsediklerini ifade etti.
Ekinci ise polislik mesleğinin önemine değinerek, fedakar görevler üstlenen ve toplumun huzuru için elinden geleni yapan tüm polis teşkilatının Polis Haftasını kutladı.
Karaoğlu engellilerle tek tek ilgilenerek, engellilerle hatıra fotoğrafı çekildi.
Daha sonra Dadaşkent Polis Merkezi'ni ziyaret eden Ekinci ve beraberindekiler, Polis Merkezi Amir'i Özer'in Polis Haftasını kutladılar.
Özer, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün başarılı çalışmalarla gündeme geldiğini belirterek, insan odaklı çalışmalara imza atan kurum çalışanlarının zor ve kutsal görevler üstlendiğini ifade etti.
Engelliler hakkında bilgi alan Özer, ziyaretten dolayı Ekinci ve beraberindekilere teşekkür etti.
Engelliler, Karaoğlu ve Özer'e çiçek taktim etti.
Ziyaretlerde, Özel Bakım Merkezi Kurucu Müdürü Emine Kahveci ve Bakım Merkezi yöneticileri Eda Ünsal, Süheyla Esen de hazır bulundu.

AŞKALE'DE POLİS HAFTASI KUTLANDI
Aşkale İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis teşkilatının kuruluşunun 171. Yılı ve Polis haftası münasebetiyle bir dizi program gerçekleştirdi. 
İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının önünde kurban kesimi yapılarak bugün de tüm Şehitler için Merkez Çarşı Camiinde Mevlit okutuldu. Öğle Namazı öncesi okutulan Mevlide İlçe Emniyet Müdürü İlhan Yalçın, grup amirleri ve vatandaşlar katıldı. Namaz sonrası lokum ikram edildi.
Etiketler : polis
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.