EKONOMİ Haber Girişi : 05 Eylül 2011 18:17

Polatlı da Yaz Kursları Merasim Töreni

Polatlı da Yaz Kursları Merasim Töreni

27 Haziran -26 Ağustos 2011 tarihleri arasında devam eden Yaz Kur’an Kurslarının sona ermesi nedeniyle Polatlı Merkez Şehitlik Caminde 28 Ağustos 2011 Pazar günü Saat 12.00’ de geniş halk ve öğrenci velilerinin yoğun katılımıyla “Kur’an Öğrenme Belge merasimi”  düzenlenmiştir. 

Polatlı ilçe Müftüsü Mehmet MUSLU’nun davetli ve şeref konuğu olduğu hatim merasimi Polatlı Merkez Şehitlik Camii İmam-Hatibi Nevzat KIZILYAR’ın hazırladığı programda sayıları 65  olan Yaz Kur’an Kursu öğrencileri, ilahiler, şiirler, peygamberimizden takdim ettikleri hadisi şerifler ve Kur’an-ı Kerim ziyafetiyle adeta dinleyicileri gözyaşlarına boğdular.

Din görevlileri dernek yönetimi ve çok sayıda din görevlilerinin katıldığı Programın sonunda kısa bir konuşma yaparak Öğrencilerin Hocaları Polatlı Merkez şehitlik Camii İmam-Hatibi Nevzat KIZILYAR’a, Ali AYHAN’a teşekkür eden İlçe Müftüsü Mehmet MUSLU, başarılarından dolayı 65 öğrenciyi ve çocuklarını camiye Kur’an-Kerim öğrenmeye gönderdiklerinden dolayı öğrenci velilerini kutladı.

İlçe Müftüsü Mehmet MUSLU, Polatlı Merkez Şehitlik Camii İmam-Hatibi Nevzat KIZILYAR’ı fedakâr çalışmalarından dolayı cemaatin huzurunda teşekkür belgesiyle taltif ve tebrik etmiştir.

İmam-Hatib Nevzat KIZILYAR’ın Hazırladığı sunum ve seslendirmesini de yine kendisinin yaptığı “Şehitlik Camii Eğitim Faaliyetleri Sinevizyonu” nun gösteriminin ardından kursa katılan tüm kursiyerlere çeşitli hediyeler ve katılım belgelerinin verilmesi ve yapılan hatimlerin duası ile program sona ermiştir.