ERZURUM Haber Girişi : 24 Temmuz 2017 01:27

POLAT YAPI seramik ve banyo mağazası açıldı

POLAT YAPI seramik ve banyo mağazası açıldı
Doğu Anadolu'nun en büyük seramik-banyo toptan ve perakende satış mağazası organize sanayide hizmete açıldı. Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen Polat Yapı Seramik ve banyo mağazasının açılışına katılım yoğun oldu.
Polat Yapı Seramik  ve Banyo Mağazası'nın açılışına AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, Aziziye İlçe Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Uşak Seramik Onursal Başkanı Durmuş Tanış kamu kurum yöneticileri, özel sektör firma sahipleri ve birçok vatandaş katıldı.
2200 metre kare açık 2000 metre kare kapalı toplam  4200 metre kare alana yapılan iki katlı Polat Yapı Mağazasında yaklaşık 20 kişi istihdam ediliyor.
İnşaat sektöründe 40 yıllık tecrübe ile yollarına devam ettikleri belirten Polat Yapı sahibi Abdullah Polat biz bugünkü açılışımızla inşaat sektöründe büyüklerimizden aldığımız bayrağı üçüncü nesil olarak devam ettirmenin gururunu yaşıyoruz dedi. Abdullah Polat: ''Bu sektör bizim baba mesleğimiz, kırk yıllık bir deneyimimiz var bu sektörde. 40 yıllın verdiği tecrübe ile seramik ve banyo mağazamızı bugün  itibari ile açmış bulunuyoruz. Sadece perakende değil toptanda da Doğu Anadolu'nun tamamına hizmet veriyoruz. Polat Yapı Mağazamız da; ''Banyo dolabı, banyo aksesuarları, sauna, montalama malzemeleri ve boya gibi ürünlerin perakende satışını başlattık, kısacası inşaat adına tüm ince işlerin malzemesini satıyoruz. 
''Doğu Anadolu Bölgesi'nin tamamına hizmet veren firmamız 40 yıldır kaliteli ve güveni  kendisine ilke edinerek yoluna devam etmektedir.
Hedefi sadece müşteri memnuniyeti olan firmamız yapı sektöründe deneyimli personelleri, kapalı açık stok ve depo alanları, geniş ürün yelpazesi ile müşterilerine daha iyi hizmet verebilmenin gururunu yaşamaktadır. Ağrı, Ardahan, Artvin, Bayburt, Bitlis, Bingöl, Erzincan, Erzurum, Gümüşhane, Hakkari, Iğdır, Kars, Van, Muş, Kayseri, Rize, Samsun, Trabzon illerine ilçeleri ile beraber yaklaşık 200'ün üzerinde müşteriye eksiksiz bir şekilde kendi araç ve ekibimizle hizmet sunmaktayız'' diye konuştu.
AK Parti Milletvekili Mustafa 
Ilıcalı, ''Polat Ailesine 
teşekkür ediyorum''
Bugün bu açılışı gerçekleştirerek böyle bir yatırımı şehrimize kazandıran Polat Ailesine şükranlarımı sunuyorum. İsteseydiler buradan gider İstanbul, Ankara, İzmir gibi metropollerde çok daha büyük kazanç getirecek işlere girerlerdi. Ama gitmediler, kendi memleketlerini tercih ettiler,burada ticaret yapıyorlar, vergi veriyorlar, istihdama katkıda bulunuyorlar. Rahmetli babaları deleri bu işi yaptıktan sonra  üçüncü kuşak olarak  genç kardeşimiz Abdullah Polat aynı işi devam ettiriyor, bu çok güzel bir şey.. Burada güzel bir tesis açılmış, Erzurum ekonomisine ve, istidama katkıda bulunacak.
Her yerde diyoruz ki ; ''Memleketim için bir çivi çak isterse avucumuzun içine çak..'' İnşallah şehrimizi düşünen bu girişimcilerimizin  emeğine karşılık Erzurum da daha gazel şeyler olacak.Erzurum göç veren değil göç alan şehir haline gelecek. Erzurum 2026'da olimpiyat şehri olacak..
Erzurum ekonomisine katkı sağlayan bu müesseseye bol kazançlar diliyor, hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. İnşaat sektöründe başarılı çalışmalarının devamını diliyorum''
Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet 
Orhan ; ''İlçe ekonomisine ve istihdamına katkı 
sağlayan bu tür işletmelerimizin yerel yönetimler 
olarak her zaman yanındayız..''
Bölgemizde  böyle bir işletmenin açılmış olmasından dolayı duymuş olduğumuz mutluluğu ifade etmek istiyorum diyen Aziziye Belediye Başkanı  Muhammed Cevdet Orhan, ''istiyoruz ki Organize Sanayi Bölgesi  ilçemize pozitif bir katma değer sağlasın. İlçemizdeki diğer ticaret alanlarına ve ilçe ekonomisine katkı sağlayan bir lokomotifin başı olsun. İlçe ekonomimize çok ciddi anlamda değer katan bu tür işletmelerimizin yerel yönetimler olarak  her zaman yanındayız. Hayırlı uğurlu olsun ve inşallah güzel ve hayırlı işlere vesile olur. Aziziye İlçemizde istihdama katkı sağlayan ve ilçe ekonomimize çok ciddi anlamada katkı sağlayan  bu tür işletmelerin açılması bizim için gurur verici'' dedi.

Yakutiye Belediye Başkanı 
Ali Korkut Erzurum'a 
yapılan yatırımlar bizi gururlandırıyor?
Müteşebbislerin bu tür yatırımlarını Erzurum da yapması  bizi gururlandırıyor ve onurlandırıyor. Polat ailesi geniş bir aile ve Erzurum da çok güzel hizmetler yapan bir aile.Ben yeni açılan bu iş yerinin hayırlara vesile olmasını diliyorum. İstihdama katkı sağlayan herkese sonsuz şükranlarımı sunuyor ve bol kazançlar diliyorum'' dedi.
Dualarla gerçekleştirilen  kurdele kesiminden sonra iki katlı Polat Yapı Mağazasını gezen davetlilere açılış sonrası Cağ Kebap ikram edildi.
Abdullah Polat, ''açılışımıza katılarak bizi yalnız bırakmayan tüm halkımıza şükranlarımızı sunuyoruz'' dedi.

Ramazan KARATAŞ

Etiketler : polat
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.