ERZURUM Haber Girişi : 20 Ekim 2015 23:38

PKK'ya darbe üstüne darbe

PKK'ya darbe üstüne darbe
PKK'ya darbe üstüne darbe
Şenkaya ilçesinde, Erzurum Jandarma Bölge Komutanlığına bağlı birimlerce PKK/KCK terör örgütü mensuplarının yakalanarak etkisiz hale getirilmesine yönelik operasyonlarda, Arges Gameşvan kod adlı Ş.C. isimli terörist ile örgüte yardım ve yataklık eden iki kişi yakalandı.

Operasyonlarda PKK'ya ait cephanelik ele geçirildi

VALİLİKTEN alınan bilgiye göre, Şenkaya ilçesinde jandarmanın yaptığı operasyonlarda Arges Gameşvan kod adlı Ş.C. isimli terörist ile örgüte yardım ve yataklık eden iki kişi yakalandı. Jandarma ekipleri arazide yapılan arama faaliyetlerinde, 1 AK-47 kalaşnikof piyade tüfeği, 4 el bombası, 2 tabanca, 1 el telsizi, tuzaklanmış el yapımı patlayıcı, bol miktarda makineli tüfek ve tabanca mühimmatı, patlayıcı madde hazırlamada kullanılan değişik ebatlarda elektrik kablosu ve pil, sığınak yapımında kullanıldığı değerlendirilen sera naylonu, sırt çantaları uyku tulumları, yağmurluk, bol miktarda yaşam malzemesi ve örgütsel doküman ele geçirdi.
Etiketler : pkk
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.