Haber Girişi : 08 Ağustos 2016 00:46

Pensilvanyalı "Ebû Cehil" (cehâlet babası)

Pensilvanyalı
FETÖ terör örgütü küçük yaşlarda keşfedip evlerinde eğitmeye başladığı Anadolu çocuklarına sizlere sahabe ismi veriyoruz diyerek kod isimler vermişler.
Kimliği gizlemek için kullanılan takma ad'a, kod ismi denilmektedir. Ayrıca Kod isim bir kimseyi, bir şeyi anlatmaya, tanımlamaya, açıklamaya, bildirmeye yarar.
Örgütün maksadı bu kişilerin kimliklerini gizlerken aynı zamanda da verilen isimlerle kişilerin tanımlanmasını sağlamaktır.
Anadolu'nun saf çocukları bu oyunu da görememiştir. Örgüt yapısı içinde ileride çocukluk arkadaşları tarafından dahi tanınmamak için verilen bu isimlerin, asıl maksadını saklayarak kodlandıklarını fark edememişlerdir. 
Madem bu kadar kod yahut ikinci bir isme ihtiyaç duyuyorsunuz. Lideriniz olarak gördüğünüz pensilvanyalıya da bir kod ismi tıpkı onun çaldığı milletin çocuklarına taktığı isimler gibi bırakın bu millet taksın.
Yalnız bu isim, saklamak için değil tam aksine bu adamın ne olduğunu gelecek nesillere de anlatmak için olsun.
Geçenlerde gazete haberlerini okurken ismi bu pensilvanyalıyla aynı olan kişilerin baş vurarak isimlerini,değiştirmeye çalıştığını okudum.
Haklılar tabii, islam dünyasında kazandığı nefret yüzünden alevi ya da sünni kimse çocuğuna yezid ismi koymaz... Yezit, yalnızca hakaret anlamında kullanılır.
Taşıdığı ismin anlamlarına ihanet eden pensilvanyalının bu isimle anılmaktansa bugüne ve geleceğe ışık tutacak şanına yakışır bir isimle anılması daha uygun olur kanaatindeyim.
Ebu Cehil, İslâm'ın ilk dönemlerinde İslâm'ın en azılı düşmanı ve Kureyş'in ileri gelenlerinden biridir.
Asıl adı Amr b. Hişâm el-Muğira olup,Müslümanlar tarafından "Ebû Cehil" (cehâlet babası) diye adlandırılmıştır. Müslümanlara var gücüyle düşmanlık gösterip ezâ ve cefâlarda bulunmuştur.
Bedir Savaşında öldürülmüş,cesedi Bedir'de müşrik ölülerinin atıldığı kuyuya atılmıştır.
Ebu Cehil'in şimdilerde evinin yerinde manidar bir yapı var. Evi dediğime bakmayın Suud'lu orayı tuvalete çevirmiş.Üst tarafını da yaya geçidi yapmış. Bence çok akıllı iş yapmış Oraya Hacılar zevkle gidiyor.
Şimdilerde Korucuk köyünde de pensilvanyalı'nın evi ile ilgili aynı akıbet konuşuluyor.
Aynı kaderi paylaştığını düşündüğüm din ve millet düşmanlarına aynı isminde yakışacağını düşünüyorum.
Bundan sonra islam dinine ve millete verdiğin eşsiz zararlardan dolayı gel seninde namın yürüsün,adın "Ebû Cehil" (cehâlet babası) olsun.
"Ebû Cehil" islam'a pensilvanyalının verdiği zararı verememiştir. Pensilvanyalı Ebu Cehil'den farklı olarak kuzu postunda kurttur.
Pensilvanyalı Ebu Cehil'in takiyeleri,münafıklıkları ve oyunları bitmez. Ama en büyük oyun kurucu Allah'tır.
Türkiye'nin Rusya ile stratejik işbirliğinin olmaması için son 50 yılda yaptıkları tüm tezgahları deneyecekler. Pensilvanyalı Ebu Cehil ve çetesi sadece bunlardan biri.
Pensilvanyalı Ebu Cehil ile "Ilımlı İslam" adı altında,kendi dinlerini dünyaya pazarlıyor müslümanları dinden uzaklaştırmayı amaçlıyorlar.
İslam dünyası için Türklerin tarihi yeri ve misyonu belli. Beyne ve kalbe saldırıp değiştirme ve sindirip teslim alma çabası içindeler.
Hedef olmamızın iki ana nedeni var Jeo-Politik konumumuz ve İslam dünyasındaki tarihi misyonumuz. Farkındalığı en yüksek Millet, Türkler.
Milletin farkındalığı ve cesareti Pensilvanyalı Ebu Cehil'i ve arkasındaki küreselcileri ürküttü. 
Biz başaramadık deyip geri çekilmeyecekler, tekrar saldıracaklar. Hangi yöntemle ne zaman kimlere saldıracaklar bilemiyorum.
Ancak liderler ve siyasetçileri gibi şimdi bir de Türk Milleti var, diri ve farkındalığı yüksek.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.