GÜNDEM Haber Girişi : 20 Temmuz 2023 06:50

Pasinler’de üzüntü verici olay

Pasinler’de üzüntü verici olay
Pasinler’in Taşağıl Mahallesindeki kavgaya müdahale eden Astsubay, yüzüne isabet eden taşla yaralandı. Sol gözünü kaybeden, burnu ve çenesi kırılan Astsubay Başçavuş Mustafa Yaşar, Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şubesi yönetimi geçtiğimiz günlerde Pasinler ilçesinde meydana gelen bir kavgaya müdahale ederken yaralanan Jandarma Astsubay Başçavuş Mustafa Yaşar’ı hastanede ziyaret etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şube Başkanı Recep Akgül, Jandarma Astsubay Başçavuş Mustafa Yaşar’ın başına gelenlerin üzüntü verici olduğunu belirterek, “Pasinler ilçesi Taşağıl Mahallesindeki kavga ve olaya müdahale ederken, bir şahıs tarafından koca bir taşla yaralanarak, sol gözünü kaybeden, burnu ve çenesi kırılan, vücudunun bazı yerlerinde yaralanma meydana gelen, Pasinler Jandarma Karakol Komutan Vekili Trafikçi Jandarma Astsubay Başçavuş Sayın Mustafa Yaşar’ı tedavi gördüğü Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesinde ziyaret ettik. Mustafa Başçavuşa geçmiş olsun dileklerimizi ifade ederek, Allah’tan acil şifalar diledik. Bir Erzurumlu olarak, Erzurum’un ilçesi ve mahallesinde meydana gelen bu olaydan dolayı derin üzüntü içerisinde olduğumu ifade ederek, bu tür olayların son bulmasını istiyorum. Bu olayı ve kişileri şiddetle kınıyorum. Askere ve polise kalkan hain eller kırılsın.” dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.