ERZURUM Haber Girişi : 30 Ağustos 2013 11:52

Paşalar Caddesi park oldu!

Paşalar Caddesi park oldu!

Erzurum’un en işlek Paşalar Caddesi üzerindeki yaya kaldırımına araçların park edilmesi herkesi şaşırttı. Yaya haklarını ihlal eden üç araç sürücüsüne 77’şer TL trafik para cezası kesildi.

Kentin en işlek Havuzbaşı ile Paşalar Caddesi üzerindeki yaya kaldırım  üzerine park eden araçların sahipleri tüm uyarı ve anonslara rağmen kaldırmadı. Park yasağı olmasına rağmen araçlarını kaldırıma park eden araçlara trafik ekipleri tarafından park cezası uygulandı.

VATANDAŞ: ÜZÜNTÜ VERİCİ!

Sürücülerin duyarsızlığına tepki gösteren Erzurumlu Muhammet Ergüden, Nizamettin Okçu ve Bülent Atakan,"Yaya kaldırımı üzerine araç parkının yapılması üzüntü vericidir. Önce sürücüler olarak bizler bilinçli ve yayalara saygılı davranmalıyız." dediler.

"KALDIRIMLAR YAYALAR İÇİN"

Kaldırım üzerindeki araçlara yaya kaldırımını işgal ettikleri gerekçesiyle 77’şer TL trafik para cezası uygulayan Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubü Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, "Kaldırımlar araçlar için değiL yayalar için yapılıyor. Yaya kaldırımlarına araç park edenler hakkında cezai işlem yapmak zorunda kalıyoruz. Ayrıca, yaya kaldırımları park eden araçlar tarafından zarar görmektedir. Vatandaşlarımızdan isteğimiz lütfen kaldırım üzerine park yapmayın" uyarısında bulundular.

Cem BAKIRCI