ERZURUM Haber Girişi : 31 Temmuz 2017 00:02

Palandöken yazdı, Erzurum sahip çıktı

Palandöken yazdı,  Erzurum sahip çıktı
Geçen hafta gazetemiz başyazarı Mehmet Şener'in köşesinde kaleme aldığı "Bir dahaki seçimde hiç biriniz o koltuklarda olmayacak!" başlıklı yazısı Erzurum'da büyük yankı buldu.
Geçen hafta gazetemiz başyazarı Mehmet Şener'in köşesinde kaleme aldığı "Bir dahaki seçimde hiç biriniz o koltuklarda olmayacak!" başlıklı yazısı Erzurum'da büyük yankı buldu.
Ulusal bir sermaye olan A101 Marketler zincirinin Bölge Sorumlusu Fevzi Kaykana Erzurum evladı Palandöken Belediyesi Başkanı Orhan Bulutlar'a makamında yaptığı saygısızlık karşılıksız kalmadı.
Basın açıklaması Üniversite yerleşkesi içinde ATA- Teknokent'te yapıldı. PERDER'in yaptığı basın açıklamasına ETSO, ESOB, Ticaret Borsası ve MÜSAİD başta olmak üzere tüm yerel işletmeler ve STK'lar olayı protesto ederek, Başkan Bulutlar'a sahip çıktı.
 PERDER'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
27 Temmuz Perşembe günü A101 yetkilileri tarafından Palandöken Belediye başkanımız sayın Orhan Bulutlara yeni şubeler açılması konusunda talepte bulunulmuş olup başkanımızın "bu konuda bir çalışma yaptıkları ve sonuçlanıncaya kadar ruhsat verilemeyeceğini " söylemesi üzerine belediye başkanımıza yönelik, "Nasıl ruhsat vermezsin bir dahaki seçimlerde bu koltuklarda olmayacaksınız, bunun hesabını sizlerden soracağız" diyerek tehdit de bulunulmuştur
Öncelikle bu çirkin ve asla kabul edemeyeceğimiz davranışı, Erzurum Perakendeciler  Derneği, Erzurum Ticaret Odası, Erzurum Ticaret Borsası, Esnaf Sanatkarlar Odası olarak bu davranışı sergileyen A101 Kurum yetkililerini şiddetle kınıyoruz.
Herkesin her İlde her yerde ticari faaliyet yapma hakkına fazlasıyla saygı duyuyoruz. Ama ilimizde faaliyet gösteren bu kurumların öncelikle faaliyet gösterdikleri bölge halkının oylarıyla seçilmiş olan yöneticilerine ve yerel yatırımcısına saygı duymayı bilmelidir.
Çünkü bu şehirde bölgede yasayan insanlar arasından  cıkmış yerel yatırımcılar çok zor şartlarda kendi öz sermayesi ile, bu insanların dertleriyle hemdert olan, yoksulunu bilen bu halkın mateminde düğününde beraber olan, her turlu sosyal faaliyetine destek veren yatırımcılardır.
Dun Başkanımız Sayın Orhan Bulutları ve başkanımız gibi ruhsatlandırma işlemini yapmayan başkanlarımızı da tehdit edecek kadar ileri giden bu kurumlar ticari hedeflerine ulaştıklarında faaliyetlerini sonlandırıp gideceklerdir. Ama biz yerel yatırımcılar isletmeleri çocuklarımıza torunlarımıza kısacası bu memleketin insanına devredeceğiz.
Bütün bunları gözardı ederek bölgemizde, ilimizde faaliyet gösteren A101 şirketinin yetkililerinin bu kabadayı hukuk ve kanun tanımaz tutumlarını tekrar şiddetle kınıyor davranışlarını gözden geçirmelerini talep ediyoruz.
Bu şehrin kaldırım tasından mezar tasına kadar her yerinde verdiği emekle  hizmetlerini esirgemeyen başkanımıza şehrimizde ticari faaliyet de bulunarak vergisiyle katkı sağlayan yerel esnafına, parasına talipli olduğunuz Erzurum halkına A101 yetkililerini saygı duymaya davet ediyoruz.
Yerelin desteklenmesi noktasında her zaman şehrimizin ve PERDER'in yanında olan desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımıza İlçe  Belediye Başkanlarımıza, Ticaret Odası Başkanımıza ,Ticaret Odası Meclis Başkanımıza , Ticaret Borsası Başkanımıza ,Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımıza ve Her zaman yereli tercih noktasında desteklerini esirgemeyen Değerli Erzurum Halkımıza teşekkür ediyoruz"
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'ı makamında tehdit edecek kadar ileri giden A 101 Marketler Erzurum Bölge Müdürü Fevzi Kaykana görevinden alındı.
Etiketler : market
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.