SİYASET Haber Girişi : 01 Mayıs 2023 23:16

Özyılmaz; Türkiye yüzyılı ile kayıpları geri alacağız

Özyılmaz; Türkiye yüzyılı ile kayıpları geri alacağız
Önceki dönem AK Parti Erzurum Milletvekillerinden Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikalar Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ömer Özyılmaz, Erzurum’da ki seçim gezilerinde Oltu ve Narman’a çıkarma yaptı.

Ardından sonraki günde Tekman’da esnaf gezisi yapan Eski Milletvekili Özyılmaz’a ilginin yoğun olduğu görülürken, esnaf ve vatandaşlarla görüşen Prof. Dr. Özyılmaz, özellikle Türkiye Yüzyılı vizyonuna atıfta bulundu.

Vatandaşlara Millet ittifakı ile ilgili uyarılarda bulunan Özyılmaz, “Unutmayın! Bu millet tam 100 yıldır CHP’ye hiç yüz vermemiş; ona karşı hep direnmiştir. İlk defa Müslümanların içinden bir grup çıkmış, CHP’li bir Marksisti cumhurbaşkanı yapmak için çalışıyor. Siz bunu iyi düşünün! Tarih hocası Meral Akşener’i.. Osmanlı’ya ve İngiliz mandacısı İttihat ve Terakki Partisi ağzıyla ulu hakan Abdülhamid’e yaptığı hakaretten dolayı, biavnillah Osmanlı ve onun halis evladı Abdülhamid’in ruhu çarptı. Onun için Akşener tutarsızlaştı, mantıksızlaştı ve eli ayağına dolaştı. Şimdi seçime 15 günden az bir zaman kaldı. İbreler yine milletin ferasetini gösteriyor. İnanıyoruz ki halkımız istikrardan ve gerçek anlamda hizmetten yana tavrını koyup herkese hak ettiği cevabı verecektir” dedi.

Önceki Dönem AK Parti Erzurum Milletvekillerinden Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikalar Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ömer Özyılmaz, AK Parti iktidarı ile vesayetçilerin dayatma yöntemlerinin artık son bulduğuna dikkat çekti. Özyılmaz, “Eski Türkiye’de Cumhurbaşkanlığı seçimini, ‘vesayetçiler’ dayatma yöntemiyle yapardı. Şimdi siyasal partiler hür iradeleriyle bunu yapıyor. Ülkemizde ilk defa gerçekleşen bu gelişme vesayetin yıkıldığını, demokrasinin esas olduğunu gösterir. Bunu ülkemize Erdoğan kazandırmıştır. Osmanlı, son yüzyılını, İttihat ve Terakki Partisiyle kaybetti. Genç Cumhuriyetimiz, ilk yüzyılını, aynı zihniyetin devamı olan CHP’nin milletimizin inancıyla verdiği kavgayla geçirdi. Millet olarak bunlardan kurtulacak, kayıplarımızı inşallah Türkiye Yüzyılı ile geri alacağız” diye konuştu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ejder Tepesi 02 Mayıs 2023 17:41

    Bakıyorum da yanınızda 18 kişi var başka yok. Geçen gün Yenişehir de sayın Recep Akdağ' i gördüm, esnaf ziyareti yapıyor çevresine toplanan insan sayısı 20' yı geçmiyor, kimse dinlemiyor, bundan 10 yıl önceki o coşku yok artık. Her gün bir müjde veriyorsunuz, yapacağınız işlerinizi neden zamanında yapmadınız ? Vatandaş yıllarca sıkıntı çekti. Neden o zaman yapmadınız da şimdi müjde üstüne müjde veriyorsunuz. Vatandaş bunun bir seçim yatırımı olduğunu görüyor ve bunlara artık aldanmiyor. Seçim kazanmak için bütçeyi boşalttıniz. İleriyi neden düşünmüyorsunuz ? Ya ileride bir sıkıntı olursa ne olur bu ülkenin halı ? 21 yıl kaldınız yetmedi mi. Zaten çok yorgun olduğunuzu bu millet görüyor. 629 yıllık Osmanlı'da bile iki padişah, yirmi yılın üstünde görev yaptı. Siz padişahları da geçtiniz. Yeter artık yeter buraya kadar. Hoşça kalınız.

  • Taha Tuğlular 02 Mayıs 2023 13:01

    Bu kayıpları siz yaptınız. Kendi hatanızi siz geri alamazsınız. Değişiklik olur ki olacak. İşte onlar bu kayıpları geri alırlar ve bunun hesabını da yapanlara da bunun hesabını sorarlar, soracaklar. Bugün et balık kurumuna gittim, bugün orada et günü idi. Oradaki görevli , bundan böyle etin saati ve tarihi belli değil, ne zaman gelecek bilinmiyor. Demek ki vatandaş hergun et balığın kapısında 12 saat nöbet tutacak ki bir kilo et alabilsin. Siz bu vatandaşı fakirin katığı olan, patates,soğan,hele hele hiç alamadığı, fiyatı 280- 290 ₺ olmuş ete muhtaç ettiniz. İşiniz gücünüz CHP'yi hedef alarak konu saptırmak. 21 yıldır Baştaşiniz. Elinizi, kolunuzu tutan da yoktu. Neden bu ülkeyi bu hale getirdiniz? 21 yıldır bu ülkeyi CHP yönetmedi siz yönettiniz neden başarısızlığınızi, CHP nin üstüne atıyorsunuz , neden neden ?siz neden bu millete ölümü gösterip sıtmaya razı ettirmeye çalışıyorsunuz? Şimdi de ne idiği belli olmayan, bir yüzyılla algı oluşturuyorsunuz. Artık millet sizin bu seçim vaatlerinize inanmıyor. Dogalgaz, maaş artışı, yok şu yok bu vaatlerinize kimse inanmıyor. Siz başarısızsiniz, millet bunu biliyor. Ama siz halen altınızdan kaymakta olan o saltanatinizi bırakmak istemiyorsunuz. Ama gidecek. Size buradan bir şeyi söylüyorum, yarından itibaren, diğerlerini değil, sadece et sorununu çözün. Sizi başımızın üzerinde taşıyalım. Ama çözemezsiniz. Çünkü siz sorunları çözmek için değil, bu sorunları katmerlestirmek için varsınız. Siz sorun çözmüyor, kuru sıkı atmayı seviyorsunuz. Ülkenin durumu meydanda. Suçunuzu, başarısızlığınızi, beceriksizliğinizi neden CHP'ye, iyi partide atıyorsunuz. Millet artık uyumuyor. Artık bu milleti kandıramayacaksiniz. Bu millet 15 Mayıs sabahı, size bunun hesabını , oyunu vererek gösterecek. Bırakın artık bu algıları, bu uyutma siyasetini. Siz herkesi kör alemi sersem mi sanıyorsunuz ?