EĞİTİM Haber Girişi : 10 Mayıs 2016 11:51

ÖZEL BİLGE KOLEJİ KİMYA DERSİ ZÜMRE BAŞKANININ GURUR GÜNÜ

ÖZEL BİLGE KOLEJİ KİMYA DERSİ ZÜMRE BAŞKANININ GURUR GÜNÜ
Erzurum, Atatürk Üniversitesi tarafından bu yıl 7'incisi düzenlenen, 'Bilimsel Teşvik Ödülleri' sahiplerini buldu.
Erzurum, Atatürk Üniversitesi tarafından bu yıl 7'incisi düzenlenen, 'Bilimsel Teşvik Ödülleri' sahiplerini buldu. Özel Bilge Koleji Kimya Zümre Başkanı Dr. Murat Kıranşan, 'ZnO/MontmorillonitNanokompozitinin sentezi ve Karakterizasyonu İlaç Tekstil Boyalarıyla Kirlenmiş Suların Arındırılması için heterojen Fotokatalitik-Ozonasyon Prosellerinde Uygulamaları' konulu tez konusunda en iyi Doktora Tezi dalında birincilik ödülü kazandı. 
Atatürk Üniversitesi Nenehatun Kültür Merkezi'ndeki fahri doktora ve bilimsel teşvik ödülleri akademik giysi törenine Vali Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, çok sayıda öğretim üyesi, öğrenci ve bilim adamı katıldı. Özel Bilge Koleji'nin Kimya öğretmeni Murat Kıranşan, doktora tezi kapsamında, SCI (ScienceCitation Index) ye giren bilimsel dergilerde yayınlanan 13 makale, 4 tane sonuçlandırılmış bilimsel araştırma projesi, 1 tane TUBİTAK projesi ve 47 tane bilimsel dergilerde atıf alan teziyle, Atıf dalında da Birincilik ödülü kazandı.
Ödülünü, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak'tan alan Kimya öğretmeni Murat Kıranşan'ın bu sevincine Özel Bilge Koleji Kurucu Müdürü Abdullah Samancı ile birlikte Görsel Sanatlar Öğretmeni Ayşegül Saçlı, Özel Bilge Koleji öğrencileri Ali Ülker, Büşra Bali, Furkan Salın ve Özlem Samancı da ortak oldular.
Alınan bu ödülün büyük bir gurur olduğunu söyleyen Özel Bilge Koleji Kurucu Müdürü Abdullah Samancı, "Kimya öğretmenimiz ve aynı zamanda zümre başkanımız olan öğretmenimizi tebri ediyoruz. Eğitimde başarı çıtasını her geçen gün yükselten okulumuzun başarıları devam edecektir. Okulumuzun öğretmenleri ve öğrencileri ile her zaman gurur duydum.. Öğretmenimize akademik başarılarının devamını dilerim" dedi.
Özel Bilge Koleji Kimya Zümre Başkanı Dr. Murat Kıranşan ise bilimsel çalışmalarının devam edeceğini söyledi.
Etiketler : bilge koleji
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.