SPOR Haber Girişi : 16 Haziran 2015 13:07

ÖZ'DEN KÜÇÜKOĞLU VE TALEBELERİNE ÖVGÜ

ÖZ'DEN KÜÇÜKOĞLU VE TALEBELERİNE ÖVGÜ
Aziziye ilçesinin tam bir sporcu fabrikası olduğunu belirten Aziziye Kaymakamı Zafer Öz, masa tenisinde büyük başarılar elde eden Antrenör Vedat Küçükoğlu ve sporcularını kutladı.
Aziziye ilçesinin tam bir sporcu fabrikası olduğunu belirten Aziziye Kaymakamı Zafer Öz, masa tenisinde büyük başarılar elde eden Antrenör Vedat Küçükoğlu ve sporcularını kutladı. 
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün bünyesinde masa tenisi antrenörü olarak görev yapan Vedat Küçükoğlu, sporcularına kazandırdığı başarılı dereceler nedeniyle Aziziye Kaymakamı Zafer Öz'den övgü aldı. Erzurum'da düzenlenen Masa Tenisi Yıldızlar Ligi'nde şampiyon olan ve 7 ay gibi uzun bir süre devam eden maratonu kürsünün en üst basamağında bitiren masa tenisi ekibi Aziziye ilçesinin gurur kaynağı olurken, Kaymakam Zafer Öz de antrenör Vedat Küçükoğlu ile sporcularını kutladı.
AZİZİYE SPORDA ÇOK BAŞARILI BİR İLÇE
Masa tenisi antrenörü Vedat Küçükoğlu ile sporcularının şampiyonluk kupasını ilçeye getirmesinden büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Kaymakam Zafer Öz, ilçenin tam bir spor fabrikası olduğunu söyledi. Taekwondo, judo, hentbol gibi spor branşlarının yanında masa tenisinde de başarılı olmanın gururunu yaşadıklarını vurgulayan Kaymakam Öz, çocukların obezite ve kötü alışkanlıklardan uzak kalmaları adına spor aktivitelerine katılmalarının takdire şayan olduğunu ifade etti. Öz, buz sporlarına da ağırlık veren bir ilçe olduklarını belirtti.
BAŞARIYI TEBRİK ETTİ
Kaymakamlık olarak sporda başarılı olan herkesi ödüllendirdikleri ve destek sağladıklarının altının çizen Aziziye Kaymakamı Zafer ÖZ, başarıyı takdir ve tebrik ettiklerini vurgulayarak şunları kaydetti:
"Her genç mutlaka sporun bir köşesinde bulunmalı. Bir seferde olsa mutlaka bir spor dalında yer almalı ve etkinliklere katılmalı. Gençlik sporun bir köşesinde bir seferde bulunsa, o onun için en güzel anı olacaktır."
Aziziye Kaymakamı Zafer Öz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Personel Şube Müdürü ve Aziziye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Vekili Yaşar Elen'nin de hazır bulunduğu ziyarette, masa tenisçileri ödüllendirdi.
Etiketler : spor aziziye
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.