SİYASET Haber Girişi : 24 Nisan 2023 23:33

Öz; Söylemlerle değil eylemlerle çalışıyoruz

Öz; Söylemlerle değil eylemlerle çalışıyoruz
Erzurum’da seçim çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Mehmet Emin Öz, MNG AVM ve Mahallebaşı Semt Pazarında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Sabah saatlerinde pazarda esnaf ve vatandaşlarla bayramlaşan Öz, kendisine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.

Pazar esnafına hitaben kısa bir konuşma yapan Öz; “Bugün önemli bir yol ayrımındayız. Türkiye’nin son 20 yılında devrim niteliğindeki dev projelerin mimarı, Türkiye’yi yeniden ayağa kaldıran Lider Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimlerinde halkımızın iradesi ile inşallah kutlu yürüyüşün başında, ülkemiz için canla başla çalışmaya devam edecek. AK Parti umudun partisidir. Şimdiye kadar hiçbir etnik köken, din, mezhep ayırmaksızın tüm vatandaşların eşit haklara sahip olduğunu söylemlerde değil, eylemlerde de fazlasıyla ispatlamış bir partidir. 14 Mayıs seçimleri için bir kere daha Sayın Cumhurbaşkanımızın ve AK Partimizin yanında olacağınıza şüphem yok. Gösterdiğiniz ilgiye layık olmak için gece gündüz çalışacağız” dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ejder Tepesi 25 Nisan 2023 10:20

    Çalıştığınız çok iyi belli oluyor. Saltanatinizin devam etmesi için her türlü vaadi verip seçim için bütçeyi boşalttıniz. Şu anda bütçe tam takir, AKP'li birçok belediye borç batağında yüzüyor. Durmadan para basıp işi götürmeye çalışıyorsunuz ama bu da yetmeyecek. Sadece bu ay 76 milyar para bastiniz. Bunun karşılığı yok. Bu yarın enflasyonun katlanacağının mujdesidir. Eğer kazanırsanız seçimden sonra zamlar, vergiler yağmur gibi yağacak. Dış borç yarım trilyon doları aşmış. Sadece 1 yıllık kkm' nin maliyeti 300 milyar ₺ oldu. Cari açık 65 milyar dolar ve kapanamıyor. Enflasyon her gün halkı ezip suyunu çıkarıyor. Sayacak çok şey var da zaman yok. Siz bu yapılanlara eylem mi diyorsunuz ? Bunlara cevap verin. Devleti borç batağında soktunuz. Vatandaş perişan bu mu eylemimiz ? Evet sizin eylemimiz bu !.. ?..