SPOR Haber Girişi : 17 Temmuz 2017 19:03

Osman Özköylü: "Bizim hedefimiz şampiyonluk değil"

Osman Özköylü:
Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, takımın sıfırdan oluşturulduğunu söyleyerek, "Bizim hedefimiz şampiyonluk değil, kimse bizden şampiyonluk beklemesin" dedi. Sosyal medya kullanmadığını ve basını takip etmediğini de belirten
Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, takımın sıfırdan oluşturulduğunu söyleyerek, "Bizim hedefimiz şampiyonluk değil, kimse bizden şampiyonluk beklemesin" dedi. Sosyal medya kullanmadığını ve basını takip etmediğini de belirten başarılı teknik adam, "Ben hiçbir gazeteyi okumam, ne ulusal ne yerel. Hiçbir yerel televizyonu seyretmem. Spor programlarını izlemem çünkü bunlar insanın olumlu ya da olumsuz dengesini bozar" ifadelerini kullandı. 

B.B. Erzurumspor'un başına geçmesinin ardından ilk kez basın toplantısında gazetecilerle bir araya gelen Osman Özköylü, değerlendirmelerde bulundu. Transfer çalışmalarını anlatan Özköylü, zaman zaman zorlandıklarını belirterek, "Bizi en çok sıkıntıya sokan oyuncu kadrosunun eksik oluşu. Hatta şu an taktiksel antrenmanlar bile yapamadık. Eksik ve belirli yerlerde futbolcularımız olmadığı için bu anlamda sıkıntı yaşıyoruz. Transferler kolay olmuyor, bu anlamda zorlanıyoruz. Bazıları Erzurum şehrinden dolayı problemler çıkarıyor, bazıları parasal anlamda sıkıntılar çıkarıyor. Bazı oyunculara her ne kadar ciddi tekliflerde bulunsanız da hem şehrin yapısı, buradaki kış şartlarının yoğun oluşu oyuncuların gözünü korkutuyor. Ama tabii ki buna rağmen almış olduğumuz oyuncuların hepsi gerçekten çok kaliteli, bu ligi bilen deneyimli oyuncalar. Bu süreçte aramızdan ayrılan arkadaşlarımız oldu. Bunlarla alakalı farklı şeyler söylendi, ben bunu çok önemseyip dert etmiyorum. Biz bu ligin ne kadar önemli ve zor bir lig olduğunu biliyoruz. Yani 2. Lig ile 1. Lig arasındaki uçurumun ne derece olduğunu çok iyi biliyorum. Yıllardır bu ligde çalışıyorum. O açıdan oyuncuların potansiyeli, kalitesi ve ne yapabileceğini biz çok iyi değerlendirebiliyoruz. Bu anlamda belli kararlar aldık" açıklamalarını yaptı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.