Haber Girişi : 27 Eylül 2016 10:38

Ortadoğu Denklemi

Ortadoğu Denklemi
Türkiye'yi kontrol ve diz çöktürme hesabları devam ediyor.Terör eylemleri ile oluşacak kaosta halkı sokağa döküp, karanboldan iktidar değişimi peşindeler.
Savaş yöntemleri değişti.Terör örgürleri, Finans, İstihbarat, Siber, Algı yönetimi gibi yöntemlerle iktidarları belirlemeye çalışıyorlar.Bir çok farklı devletin Türkiye üzerindeki menfaatleri ortak.Hep beraber Türkiye'ye kumpas peşindeler.
Ortadoğu'nun yeniden dizaynı için Türkiye'yi kontrol önemli. Aksi takdirde kendi menafaatleri sekteye uğraya bilir.
Kan kokusu almış bir köpek balığından daha tehlikelisi petrol kokusu almış Abd ve Avrupa emperyalizmidir.
Dünyada ismi ne olursa olsun, bütün terör örgütleri siyonizm ağırlıklı küresel sermaye tarafından kurulmuş ve beslenmektedir. Bir çok uzmana göre küresel sermayenin haberi olmadan hiç bir terör hadisesi olamaz.
Terör küresel sermayenin silahıdır. Sömürünün devamı için iki hedef vardır. İlki ülke halkına terör ile korku vermek, ikinci safha terörü önlemek bahanesiyle müdahale ederek o ülkeye yerleşmek.
Günedoğu'da PKK ile ayaklanma çıkarmak için hendek, terör  vs denediler, deniyorlar. Devlet gereğini  yaptı ve yapıyor. Türkiyenin hassas noktalarını kaşıdılar ama başaramadılar, başaramayacaklar.
Türkiye'ye ihanette iki grup yarışıyor. PKK ve FETÖ terör örgütleri sahadalar. PKK'da,FETÖ'de halktan beklediği desteği göremediler. Halk Suriye'deki İnsanlık Dramını ve Amerikan Bayraklı PKK'nın arka planını gördü. Ayrıca FETÖ'nün nasıl bir ihanet şebekesi olduğu 15 Temmuz'da gün yüzüne çıktı.
Türk Milleti, Suriye'de devletsizliğin ne olduğunu gördü. Millet, Devletine sonuna kadar sahip çıktı, iç savaş tezgahçıları avuçlarını yaladılar.
Darbe ve kaos denemesi oldu, olacak. Uyanık olmakta fayda var.Oyun büyük ve bu oyun bu coğrafyada yaşadığımız, tarihimizi hatırladığımız sürece oynanıp duracak.
Hesaplaşma küresel ölçekli, bu iş bitmedi... Hesaplaşmanın küresel ölçekte yaşandığını, tarihsel bir planın olduğunu, Osmanlı'nın yıkılışından bu yana devam ettiğini, Türkiye meydan okudukça devam edeceğini unutmayın.
Türkiye yeniden kuruluyor. Büyük Türkiye'nin temelleri atılıyor. Bu yürüyüşü durdurmak için saldırılar devam edecek, mücadele kolay olmayacak.
Kan emicilerin asıl korkuları Türkiye'de başlayan mücadele ruhunun bütün bir coğrafyaya yayılmasıdır. Bu uyanışın önüne geçemeyecekler.
Allah,Türk Milletinin ve Devletinin yardımcısı olsun.Allah'ım sen doğru davanın arkasından eğrileri yürütme?.
Etiketler : yıldıray
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.