ERZURUM Haber Girişi : 15 Temmuz 2016 00:47

Olmadı Ömer Hoca!

Olmadı  Ömer Hoca!
Rektörlük yarışında ipi uzak ara göğüsleyen Ömer Selim Yıldırım'ın ilk iş olarak MÜSİAD'ı ziyaret etmesi tarafsızlığına gölge düşürdü.
Atatürk Üniversitesi'ne neredeyse yüzde yüz yeni rektör olmasına kesin gözüyle bakılan Ömer Selim Yıldırım'ın sandıktan çıkar çıkmaz MÜSİAD'a koşması tepkiyle karşılandı.
Seni MÜSİAD'çılar mı seçti, mesai arkadaşların mı?
Her dönem şu'cunun ya da bu'cunun adamı olarak rektör seçilen Atatürk Üniversitesi'ne ne yazık ki, bu dönem de hocaların tercihi damga vuramayacak. Önceki gün yapılan seçimde aldığı 366 gibi ciddi reye rağmen kendisini illa da bir tarafın adamıymış gibi göstermeye gayret eden Ömer Selim Yıldırım, ilk iş olarak hükümete yakınlığıyla bilinen MÜSİAD'a giderek bağlılığını bildirdi! Ömer Hoca'nın bu aşırı politik tavrı üniversite içerisinde rahatsızlığa yol açtı. Bir çok öğretim üyesi, "Ömer Selim rektör olmadan kimin için rektörlük yapacağını beyan etmiş oldu. Dolayısıyla Atatürk Üniversitesi, Ömer Selim başkanlığında sadece siyasi bir kurum olacaktır" dedi.
MÜSİAD'çılar bile şaşırdı
Ömer Selim Yıldırım'ın yüzlerce öğretim üyesinden destek alarak üniversitedeki seçimi kazanması ve sonrasında hiç ilgisi olmadığı halde MÜSİAD'ı ziyaret etmesi herkes ve dernek üyeleri tarafından şaşkınlıkla karşılandı. 

Etiketler : müsiad
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.