Haber Girişi : 12 Aralık 2016 07:28

Olay Türkiye'nin zincirlerini kırmaya başlaması..!

Olay Türkiye'nin zincirlerini kırmaya başlaması..!
Hiç merak etmeyin, Devlet, bu katliamın hem kurmay aklından hem de içerdeki piyonlarından intikamını alacaktır. Bekleyin, görün... Millet de,devlet de terörün yurt içi destekçilerini biliyor.Bunlara bir şekilde dokunmanın vakti bırakın gelmeyi geçti bile... Timsah gözyaşları dökenlere hesabı sorulsun. 
Ülkemize karşı yürütülen savaşta sivil vatandaşlarımızdan daha çok polislerimiz hedef alınmıştır. Saldıryı kimin yaptığı konusunda faillerden ve arkasındaki terör örgütlerinden ziyade ilk defa failler bize karşı savaş yürüten devletlerdir.
Bu saldırı açıkça savaştır. 
Yâ Rabbî ! Asya münafıklarını ve Avrupa zalimlerini ve onların sahip ve maşalarını kendi katından  kahru perişan eyle...
15 Temmuz darbe girişiminde saldırıların muhatabı olarak tüm vatandaşlar vardı ve devletle birlikte vatandaşlar aynı duyguyla bu zorlukları göğüsledi. Şimdi ise bu saldırı planını yapan devlet veya devletler sadece güvenlik güçlerine saldırıyla milletin devlete ve iktidara özelde Cumhurbaşkanımıza olan desteğini kırmak istemektedirler.
Türkiye'nin Anayasa referandumuna hazırlandığı bu süreçte vatandaşla devletin ayrımını ortaya koymaya çalışan bir planın ilk parçası ile karşı karşıyayız. Bu süreci sabote etmek isteyenler buna benzer eylemler peşinde olabilirler. Güvenlik güçlerimize yönelen bu saldırının bir savaş saldırısı olduğunun bilinmesi yapan devlet ve devletlerin tespit edilmesi şart.
Türkiye de yapılacak sistem değişikliğinin Dünya sitemine bir çomak sokmak ve küresel rejime karşı bir tehdit olacağı açıktır.Bu açıdan da ciddi bir dirençle karşılacağımız öngörülmelidir.
Terör saldırılarının %10'u şiddet geri kalanı algıdır. Şiddeti örgütler algıyı da hain siyasetçi ve gazeteciler yapar, askerleri de cahillerdir... Terör sadece silahlı saldırı değildir, eylemin hemen ardından devleti suçlayanlar da eylemi amacına ulaştırmaya çalışan teröristlerdir.
Hem maşalardan hemde sahiplerinden hesap sorulacak. Ülkemize yönelen tüm alçak planlar misliyle karşılığını bulacaktır. Devletin kılıcı uzundur...
Rahman'a isyan içeren sözde davaları için binlerce can vermekten çekinmeyen kafirler, şehadet makamına inanan bizleri ölümle yıldıramazlar. Yaşanan süreç bir savaştır. Biz kahraman ecdadımızın kanlarıyla sulayarak bize miras bıraktıkları toprakları kanımız pahasına koruyacağız...
"Şehitlerimize sözümüz var. Bu it sürülerini bu topraklardan temizleyene kadar mücadelemiz sürecek"
Terör örgütleri aynı amaç için ülkemize ve milletimize saldırmaktalar. Bu büyük acıyı milletçe kenetlenerek aşacağız. Pusu kuran katiller devlet ve milletimizin bütünlüğüne halel getiremeyecekler.
Kendilerinin bizzati hazırladığı ve uyguladığı eyleme nasıl terör saldırısı desinler....! Beslemeleriyle ülkemizin bütünlüğüne saldıranlar teröristlere kucak açanlar bellidir. Beslemelerine terörist eylemlerinede terör eylemi diyemezler.
Bin yıldır bu toprakları vatan yapmak için döktüğümüz kanlara yenilerinin ekleneceğini bilerek, mücadelemizi duraksamadan sürdüreceğiz. 
BAŞARAMAYACAKSINIZ...
 BECEREMEYECEKSİNİZ...
 BÖLEMEYECEKSİNİZ...
 DİZ ÇÖKTÜREMEYECEKSİNİZ...
 BU  MİLLETİ  PARÇALAYAMIYACAKSINIZ..!
Ülkemiz her zora girdiğinde bundan sevinç duyan, tanımlanamaz etkisiz bir taife ve guruplar söz konusu. Türkiye sağlıklı bir muhalefete sahip değil. iktidara muhalif olanlar ülkenin zora girmesinden dolayı bir hoşnutluk duymakta ve değişik bir şizofreniyi yaşamaktalar.
Allah'ın yardımıyla, terör örgütlerinin, teröristlerin ve onların arkalarındaki güçlerin üstesinden geleceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Türkiye ne zaman, geleceğe yönelik adım atsa, terör örgütleri eliyle kaos planı hemen devreye giriyor. Bombalar, önceliğin acılara kayması için patlatılır. Acımızı da yaşıycaz, önceliğimizi de muhafaza edicez.
Saldırıyı kim üstlenirse üstlensin, gerçek failler 17/25'de, Gezi'de, 15 Temmuzda önümüzü kesmek isteyen dış güçler ve onların piyonlarıdır. Bu saldırılardan ipleri dışarıda olan terör örgütleri kadar onların ağzıyla konuşan sözde  ''aydınlar'' da sorumludur. Birlik, beraberliğe, omuz omuza dik durmaya ihtiyacımız olan kritik dönemde söylemleri ile ihanet taşeronluğu yapan herkes hesap vermelidir.
Olay Türkiye nin zincirlerini kırmaya başlaması... 
FETÖ'cüsü, PKK'lısı, DHKP-C'lisi, TAK'lısı, DAEŞ'lisi... Ne kadar hain ne kadar şerefsiz varsa hepsi çıkıverdi ortaya...
Biz Türkiye olarak Allah'dan başka hiçbir şeyden korkmuyoruz ! Allah yardımcımız olsun...
Doğum sancılı olacak ama, hayırlısıyla olacak inşallah...
El-Bab'a ulaşan Fırat Kalkanı, meclise getirilen 'Anayasa Değişiklik Paketi'.Aynı gün terör saldırısı. Bilinki yolumuzdan asla dönmeyeceğiz! Çanakkele'de Seyit Onbaşılar nasıl eğilmediyse biz de eğilmeyeceğiz. Korkmadık, korkmuyoruz, korkmayacağız.
Hiçbir terör örgütünün ve onları destekleyen hiçbir gücün, birlik ve beraberliğimiz karşısında başarılı olma şansı yoktur...
Şunu lütfen unutmayın merhum Mehmet Akif Ersoy'un söylediği gibi... ''Girmeden tefrika bir millete, düşman giremez; Toplu vurdukça yürekler, onu top sindiremez''.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.