ASAYİŞ Haber Girişi : 26 Ekim 2023 10:03

Okul çevrelerinde kuş uçmuyor

Okul çevrelerinde kuş uçmuyor
Erzurum Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce narko okul uygulaması yapıldı.

Erzurum kent merkezinde bulunan 19 riskli okul ve çevresinde 3 bölgede 9 Ekip ve 90 personelin katılımıyla narkotik madde arzı ile mücadele kapsamında uyuşturucu madde kullanan ve ticaretini yapan şahıslara yönelik gerçekleştirilen Narko Okul Uygulamasında; 225 şahıs, 25 araç kontrol edildi.

Uygulamada herhangi bir olumsuzluk ile karşılaşılmazken uyuşturucu veya uyarıcı madde satışı, kullanımı ve nakli ile ilgili mücadelenin devam edeceği belirtildi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • halis denmir 26 Ekim 2023 19:19

    çok önemli ir görev. yanlız öğrencilerin öğlen arasında yemek yemek için okulda mutlaka yemekhane veya üuyük kantin olmalı ve öğrencilerin dışarıyla irtibatı mümkün oldyüıunca kesilmeli. görüyorum öğlen arası çocuklar kahvelerde otorup simirt çay yiyor bu arada sigara içen oyun oynanaynları görüyoruz. bu durum özel okullarda olmuyor koskoca devletin okullarında daha iyisi olmalı diye düşünüyorum. mutlaka gerçekleirilmeli genöliğe sahip çıkılmalı. erzurumda riskli 19 okul diyorsunuz ama okul sayısı belki 200 adet.