EKONOMİ Haber Girişi : 16 Ekim 2009 00:17

Nimetullah ARVAS 'tan buruk Veda..

Nimetullah ARVAS 'tan buruk Veda..
Yaklaşık 3 yıldır ilimizde İl Müftüsü olarak görev yapan Nimetullah ARVAS 15 ekim 2009 Perşembe günü İl Müftülüğü konferans salonunda müftülük personeli,merkez.kasaba ve köylerinde görev yapan görevlilerle vedalaştı.

Duygulu anların yaşandığı veda toplantısında Sendika Başkanları İl Müftüsü Nimetullah ARVAS ?a plaket vererek Kırşehir?de yapmış olduğu hayırlı hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler. İl Müftüsü Nimetullah ARVAS ; ? Yaklaşık 3 yıldır Kırşehir?de il Müftüsü olarak görev yaptık. Bu zaman zarfında elimizden geldiğince Kırşehir?e hizmet etmenin çabası içerisinde bulunduk.Tabi bu çalışmaları yaparken sizlerin desteğini devamlı gördüm.Bu hizmetler ekip işiyle yapılır. Ama Devlet memuriyetinin bir gereği olarak Van iline atamamız yapıldı.Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diler hepinize teşekkür ederim.? dedi.

Daha sonra bütün personele teşekkür ederek bundan sonraki görevlerinde başarılar diledi.Toplantının ardından bütün personelle tek tek vedalaşan İl Müftüsü Nimetullah ARVAS daha sonra personele beraber hatıra fotoğrafı çektirdi.