GÜNDEM Haber Girişi : 11 Aralık 2015 10:00

NİCE ON YILLARA

NİCE ON YILLARA
10. yaşını kutlayan Turkcell Global Bilgi Erzurum Çağrı Merkezi, dün bir kez daha görücü önüne çıktı.
 10. yaşını kutlayan Turkcell Global Bilgi Erzurum Çağrı Merkezi, dün bir kez daha görücü önüne çıktı. Yapılan törende çağrı merkezinin kuruluşuna öncülük eden AK Parti Milletvekili Mustafa Ilıcalı ve iş ortağı Mehmet Şener birer konuşma yaparak 10 yılın öyküsünü anlattılar.

2005 yılında, toplam 17 kişiyle ilk çağrısını alan Turkcell Global Erzurum Çağrı Merkezi, geride bıraktığı 10 yıl içinde hem Erzurum'un istihdam sorununa büyük çözüm sundu, hem de şehrin sosyal ve iktisadi hayatında önemli bir köşe taşı oldu. Bugüne kadar şehir ekonomisine doğrudan bir milyarın üzerinde katkı sunan çağrı merkezi, gençler için aynı zamanda bir okul özelliği taşıyor. 10 yıl içinde yaklaşık 6 bin genç insan bu çağrı merkezinde çalıştı ve sosyal yanını geliştirdi. Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu ve Global Genel Müdürü Çağatay Aynur'un katıldığı törende Erzurum Çağrı Merkezi'nin önemine vurgu yapıldı. 
Haber ve Fotoğraflar Cem BAKIRCI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.