EKONOMİ Haber Girişi : 07 Mayıs 2011 12:55

Nevşehir İl Müftülüğünden Hizmet İçi Eğitim Semineri

Nevşehir İl Müftülüğünden Hizmet İçi Eğitim Semineri

 

Nevşehir Merkez, Kasaba ve Köylerinde görev yapan İmam-Hatip, Müezzin-Kayyım, Sözleşmeli İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımlara 02/05/2011 – 03/06/2011 tarihleri arasında Merkez Memduha Koparan Yatılı Erkek Kur’an kursunda seminer düzenleniyor.
Beş hafta süre ile devam edecek olan seminer, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açılan çeşitli seminerlere katılan Merkez Aşağı Bekdik Camii İmam-Hatibi Hafız İsa Karaşahin ve Gaznevi Camii İmam-Hatibi Hafız Erdal İlhan tarafından veriliyor.

İl Müftülüğü tarafından Din görevlileri için düzenlenen Kur’an-ı Kerim Hizmet İçi Eğitim kursuna katılan kursiyerlere konuşan Müftü Vekili Ali Gülden: Din Eğitimi Kapsamında yürütülen hizmetlerin etkinlik ve verimliliğinin artırılması, hizmet kalitesinin yükseltilmesi amacıyla cami görevlilerinin Kur’an-ı Kerimi usulüne uygun olarak “Kur’an-ı Kerim Hizmet İçi Eğitim Kursları” düzenlenmektedir.

Bu itibarla; açılmış olan Eğitim kursuna İlimiz Merkez, Kasaba ve Köylerde görev yapan siz din görevlileri katılmaktadır dedi.

Gülden: Değerli hocalarımın verdiği bu eğitimlerden dolayı kendilerine sonsuz teşekkür ediyoruz. Biz İl Müftülüğü olarak her türlü hizmet çalışmasını yapmaya gayret ediyoruz. En güzel çalışmaları gerek hizmet içi eğitimlerle kendi personelimize ve gerekse halkımızla paylaşmak istiyoruz. Bu amaç doğrultusunda çalışmalarımız sürdürülmektedir. İnşallah daha güzel ve kaliteli hizmetlerle buluşma ümidiyle, destek veren, ilgi duyan herkese teşekkür ediyoruz diye konuştu.

Müftü Vekili Gülden konuşmasında; Seminerin düzenlenme amacının motivasyonu arttırmak, hizmette verimliliği sağlamak olduğunu, bu sebeple işimizi severek yapmanın başarılı kılacağını ifade etti.