GÜNDEM Haber Girişi : 22 Eylül 2023 06:33

Nehir’e önemli görev

Nehir’e önemli görev
Erzurum Öğretmenevi Müdürü Abdullah Nehir MEB'de Daire Başkanı oldu.

Uzun yıllar Erzurum Öğretmenevi Müdürü olarak görev yapan Eğitimci Abdullah Nehir’e yeni görev verildi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarafından Ankara Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı görevine getirilen Abdullah Nehir’in yeni görevine hemen başlayacağı bildirildi.

Öğretmenevi Müdürlüğüne başladığı günden bugüne kadar Erzurum öğretmenevini gerçek manada kurumlaştıran ve örnek bir kurum haline getiren Abdullah Nehir, her türlü şaibeden uzak bir işletmecilik anlayışıyla uzun yıllar Erzurum’a hizmet etti.

Abdullah Nehir Erzurum Öğretmenevi Müdürü olarak 16 yıldır görev yapıyordu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ejder Tepesi 24 Eylül 2023 17:55

    Bize düşen hayırlı olsun demek olur. Allah hayırlı etsin. Başarılar ve muvaffakiyetler dileriz. Allah utandirmasin. İnşallah ülkemize ve dadaşlar şehrimize hizmetleri olacaktir. Allah yar ve yardımcısı olsun. Âmin . Selamlar.

  • Ejder Tepesi 23 Eylül 2023 14:08

    Bu devirde, insanın arkası kuvvetli olunca atanmak çok kolay. Nasıl olsa işin ehli olup olmadığına bakılmıyor. Aslında böyle bir yere gelmek için, ilçe milli eğitim müdür yard. İlçe milli eğitim müdürlüğü, il mud. Yard. İl müdürü olarak en az 15 yıl çalışmak lazım ki, bakanlıkta öyle bir göreve gelebilsin. Bunlar yoksa, bu makamlar, kuvvetli arka sayesinde kolayca bay pas edilerek atama yapılır. Halbuki , Nisa suresinin 58. ayeti amanetin, yani işin ehline verilmesini emrediyor. Bu bir emirdir. Tabii at izi it izine karışınca böyle seyler olağan sayilip ilahi emir falan dinlenilmiyor. Ne günlere kaldık. Cenap Şahabettin " yüksek tepelerde hem kuşa hem de yılana rastlanir. Ama birisi oraya ucarak diğeri de sürünererek gelmiştir " der. Bu güzel vecize, boyle atamalara en güzel örnektir. Selamlar.