Haber Girişi : 20 Temmuz 2016 15:11

Nasıl Bir Sabaha Uyanırdık?

Nasıl Bir Sabaha Uyanırdık?
Darbe başarısız oldu.Wikileaks sahneye çıktı.FETÖ+Wikileask aynı elin kuklaları.
Wikileaks Türkiye ile ilgili 100 bin siyasi belge yayınlayacakmış, amaç halkın aklını bulandırmak ve demokrasiye olan inancı zayıflatmak.
Güvensizlik,umutsuzluk ve kaos ortamını yaymak için sözde ifşaalar gelecek.
1950 yılından bu yana Ülkelerdeki darbeleri
kitle ayaklanmalarını Lider ve hükümet değişikliklerini Anlamadan Türkiye'yi anlayamayız.
Küreselciler FETÖ örgütü ile PKK'nın iç savaş çıkartması ve bir darbe zemini hazırlaması için Demirtaş'ı "özgürlük kahramanı" lanse etti.
BBC haberine göre Demirtaş'ın Lahey'de "Türkiye'de Darbe Şartları Var"
Türkler için de özerklik istiyoruz demesinin altında yatan gerçek yaşadığımız hadiseler olabilir.
Darbe girişimleri başarısız olan FETÖ'nün yurt dışındaki askeri unsurlarının PKK ile üst düzey temas kurdukları ve onlardan yardım için çok büyük saldırılar yapmalarını istedikleri ortaya çıktı.
Paralel yapı 40 yıldır ordu ve devlet içinde gerektiğinde ABD küreselcilerin desteklediği bir darbe olması için Orduda dizayn yaptı.
Herkes için adalet,görevde liyakat,devletine sadakat şuuru merhameti ve vicdanı olan
Bürokratlar yetiştirilmeden siyasilerin işi zor!
Osmanlı Coğrafyasının dramı ortada.Gözler,dualar ve ümitler Türkiye'de. Devlette aymazlığa, ihanete ve gevşekliğe yer olmamalı!
Paralel eğitim ile Müslümanların çocuklarını virüsleyip zombileştirenler,bugün o çocukları kendi ülke ve vatandaşlarına karşı kullanıyor.
Paralelle iş yapmış ve kaydedilmiş kimin atına binerse onun türküsünü söyleyen bürokratlar, paralelle mücadele edemez.
Paralel yapıya bağlı olan memurlar,askerler "özel bir kanunla" tek seferde atılmadan, kimse güvende olamaz.
Paralel eğitim alanların "devlet kaygısı" olmaz. Devletin sırlarını ve kanunlarını sözde Mehdi'nin isteğine göre satarlar ve kullanırlar.
Aklı iptal edilmiş, binlerce zombi, namaz kılıp dua ederek Mehdi'ye hizmet adına, küresel ajanlara hizmet ettiler ve ediyorlar.
Paralel yapı; Beyni Londra,operasyon merkezi Almanya,koruma merkezi ABD olan,Sünni İslam dünyasını tahrip için geliştirilen bir projeden başka Bir şey değildir.
Bu darbe girişimini basite indirgemeye çalışanlar. Hatta bunun bir oyun olduğunu dahi savunan ahmaklara söyleyecek laf dahi bulmakta zorluk çekiyorum.
Darbe girişimine karşı dimdik duran sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yerine şapkasını alıp kaçanlar olsaydı nasıl bir sabaha uyanırdık?
Halk milli kurumlarına saldırılırken milli duruşu sergilemese bazı aklı evveller gibi makarna,ekmek ve para derdine düşse nasıl bir sabaha uyanırdık?
Aslan yürekli, milletin paşası Birinci Ordu Komutanı Orgeneral Ümit Dündar gibi paşalarımız olmasa milletine silah yöneltmiş bu aklı satılmışlara kim engel olurdu, nasıl bir sabaha uyanırdık?
Milli mücadelenin başladığı şehir, kadim kent,vatan aşkı yüreklerle dolu ve orada doğmuş olmaktan onur, gurur duyduğum Erzurum gibi şehirler olmasaydı nasıl bir sabaha uyanırdık?
Darbe girişiminin olduğu gece Erzurum Emniyet Müdürü Kamil Karabörk'ü, Genelkurmay Başkanlığı'ndan aradığını söyleyen FETÖ'cü bir asker, 'Türk Silahlı Kuvvetleri olarak yönetime el koyduk. Hemen emrimize girin' dedi
Emniyet Müdürü Karabörk ise, FETÖ'cü darbeciye layık olduğu cevabı verdi: "Ben sizin gibi köpeklerin emrine girmem yüreğiniz yetiyorsa gelin beni teslim alın. Bakın alnınızın ortasından kurşunu nasıl yiyeceksiniz"diyecek yürekte Emniyet Amirlerimiz olmasaydı nasıl bir sabaha uyanırdık.
Ben size söyliyim bu sabah o kadarda çabuk gelmezdi. Uyana bilirmiydik onuda bilmem. Uzun sürecek bir gecenin başlangıcı olurdu.Miletimiz bu nedenden uykusuz meydanlarda 100 yıl uyuduk şimdi uyanıyoruz.
Bu yüzden Allah tüm milletimizden, milletimizin yanında milli ruhla duran vatan evlatlarından ve devlet büyüklerimizden razı olsun.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.