ERZURUM Haber Girişi : 07 Nisan 2017 15:56

Narman Belediyesi'ne silahlı saldırı

Narman Belediyesi'ne silahlı saldırı
Başkan Ahmet Yücel İşleyen o sırada odasında çalışıyordu
Palandöken/Özel haber
Son günlerde gerek Narman için yaptığı ciddi hizmetler gerekse referandum kampanyasında sergilediği yüksek performans nedeniyle, kamuoyunda adından sıkça söz ettiren Narman'ın Akpartili belediye başkanı Ahmet Yücel İşleyen'e gözdağı verilmek istendi.



Dün akşam geç saatlerde, referandum kampanyasıyla ilgili gittiği köylerden döndükten sonra, beraberinde özel kalem müdürü olduğu halde makamında durum değerlendirmesi yapıyordu. Bu sırada dışarıdan gelen silah sesiyle irkilen başkan ve özel kalem müdürü ne olup bittiğini anlamaya çalışırken, henüz eşgali yada kimliği saptanamayan kişi ya da kişiler tarafından makam odasına karşı silah sıkıldığını farkettiler. Durumu anında güvenlik güçlerine bildiren başkan İşleyen, partisini de haberdar etti.




Henüz saldırının içeriği ile ilgili net bilgi elde edilemezken, silahtan atılan kurşunların belediye binasının kapısına ve camlarına isabet ettiği görüldü.




Saldırıyla ilgili Palandöken'e özel açıklama yapan başkan İşleyen, bu tür saldırıların ve tehditlerin kendisini doğru bildiği yoldan ayıramayacağını belirterek, "Referandumdaki çalışmalarımız ve ilçemize yaptığımız hizmetlerimiz belli ki birilerini rahatsız ediyor. Fakat unutmasınlar ki, onlar kurşun sıktı diye kimse ne korkar ne de Akparti'ye sırtını döner. Bu saldırının en kısa sürede açıklığa kavuşmasını istiyorum"dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.