EĞİTİM Haber Girişi : 01 Kasım 2016 09:03

Nahcivan Devlet Üniversitesi ile Bilimsel İşbirliği Sözleşmesi İmzalandı

Nahcivan Devlet Üniversitesi ile Bilimsel İşbirliği Sözleşmesi İmzalandı
Atatürk Üniversitesi İle Nahcivan Devlet Üniversitesi arasında Bilimsel İşbirliği Sözleşmesi imzalandı.
Nahcivan Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saleh Meherremov ile Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı tarafından, rektörlük makamında imzalanan işbirliği sözleşmesi ile iki üniversite arasında bilimsel, kültürel ve sosyal konulardaki işbirlikleri hakkında ortak payda oluşturuldu. 
Akademisyen, idari personel ve öğrenci değişimi, sempozyum, kongre, konferans vb. kültürel toplantılar gibi faaliyetlerin gerçekleştirilmesi amacıyla imzalanan sözleşme, 5 yıl süreyle geçerli olacak.
Konuyla ilgili konuşan Rektör Çomaklı, Atatürk Üniversitesi İle Nahcivan Devlet Üniversitesi'nin geçmişten gelen dostane ilişkiler sayesinde ortak projeler içerisinde olacaklarını belirterek, Nahcivan Devlet Üniversitesi'nin kardeş üniversite olduğunu söyledi. Ayrıca Çomaklı, yurtiçi ve yurtdışından yine birçok üniversiteyle işbirliği sözleşmelerinin imzalanacağını da vurguladı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.