GÜNDEM Haber Girişi : 14 Ocak 2016 09:15

Müjdeyi Acun Ilıcalı verdi... Aziziye Ilıca oluyor

Müjdeyi Acun Ilıcalı verdi... Aziziye Ilıca oluyor
Erzurum'un Ilıca içesinin adı, geçtiğimiz yıllarda isim değişikliği yapılarak Aziziye olmuştu.
Erzurum'un Ilıca içesinin adı, geçtiğimiz yıllarda isim değişikliği yapılarak Aziziye olmuştu. 

Halk halen daha Ilıca ismini kullansa da, resmiyette Aziziye ilçesi oldu. O dönem ilçe halkı isim değişikliğine karşı çıkıp , yürüyüş dahi yaparak Ilıca isminin geri verilmesi istedi.  Tepkiler sonuç vermemişti ancak 1 Kasım seçimlerinden sonra isim değişikliği yeniden gündeme geldi. Ak Parti'den Erzurum Milletvekili seçilen Mustafa Ilıcalı'nın Ilıca isminin yeniden ilçeye verilmesi için girişimlerini sürdürdüğü ortaya çıktı.  
 
MÜJDEYİ ACUN ILICALI VERDİ

Bu konuda müjdeyi ise Acun Ilıcalı verdi. Acun Ilıcalı, 'O Ses Türkiye' yarışmasına katılan Erzurumlu bir yarışmacı aracılığı ile önce memleketine selam gönderdi. Ilıcalı, '' Buradan memleketim Erzurum'a selam gönderiyorum. Yakın zamanda ismi değişecek olan Ilıca'ya da selam gönderiyorum'' diyerek Ilıcalıları heyecanlandırdı. Radar Haber olarak yaptığımız araştırmalarda Milletvekili Mustafa Ilıcalı'nın Aziziye ilçesinin isminin değiştirilerek Ilıca olması için girişimlerinin sürdürdüğünü öğrendik. İddialara göre en kısa sürede isim değişikliği resmen gerçekleşecek. 

(Radarhaber)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.