GÜNCEL Haber Girişi : 11 Ekim 2017 18:15

Muharebe araçlarının üstüne çıkma yarışı

Muharebe araçlarının üstüne çıkma yarışı
Hatay`da sınırın sıfır noktasında eğitim gören ilkokul öğrencileri, okul çıkışı zırhlı muharebe araçlarının önünü kesip askerlere sevgi gösterileri yaptıktan sonra araçların üzerine çıkmak için birbiriyle yarıştı.
Hatay`da sınırın sıfır noktasında eğitim gören ilkokul öğrencileri, okul çıkışı zırhlı muharebe araçlarının önünü kesip askerlere sevgi gösterileri yaptıktan sonra araçların üzerine çıkmak için birbiriyle yarıştı. Reyhanlı ilçesindeki mahalle ilkokulunda eğitim gören çocuklar, çıkış zili çaldığında okullarının yakınlarında çok sayıda zırhlı muharebe aracının konvoyuna rastladı.
Tırlardan indirildikten sonra İdlib operasyonu için sınır karakoluna hareket edecek olan araçların önünü kesen çocuklar sırtlarında çanta, ellerinde defter ve kitaplarla askerlerin şaşkın bakışları arasında araçların üzerine çıktı.
"Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Teröre karşı omuz omuza" ve "En büyük asker bizim asker" sloganları atan çocuklar, çevre evlerden aldıkları Türk bayraklarını araçların üzerinde salladı.
Çocuklar daha sonra askerlerin uyarısıyla araçlardan indi ve araçlar yoluna devam etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.