EKONOMİ Haber Girişi : 25 Aralık 2010 15:07

Müftü DOĞAN 'dan Personele Yönelik Özel Eğitim Hizmeti

Müftü DOĞAN 'dan Personele Yönelik Özel Eğitim Hizmeti

Çumra İlçe Müftüsü Nizamettin DOĞAN tarafından Din Görevlilerine haftanın bir günü Fıkıh, Hadis, Tefsir ve güncel dini konularda ders veriliyor.

Her hafta Perşembe günleri ilçe müftülüğü seminer salonunda sabah saat 09.30 ile 10.45 arasında İlçe Müftüsü Nizamettin DOĞAN tarafından özel olarak verilen derslere ilçe merkezi ile merkeze yakın köy ve kasabalarda ki Din Görevlileri katılıyor.

Çumra İlçe Müftüsü Nizamettin DOĞAN tarafından yaklaşık 3 yıldır gelenek haline getirilen bu mesleki ve sosyal eğitim amaçlı dersler hem Din Görevlilerinin bilgilerini pekiştirmeyi hem de dini ve sosyal konularda personelin eksiklerini gidererek ilçe müftülüğü olarak verilen din hizmetinin seviyesini yükseltmeyi hedefliyor. İlçe Müftüsü Nizamettin DOĞAN tarafından personele verilen dersler zaman zaman karşılıklı fikir alış verişi şeklinde devam ediyor.

Çumra İlçe Müftüsü Nizamettin DOĞAN, “ Personele yönelik olarak uygulamış oldukları bu ders sistemi ile hem personelin kaynaşmasını hem de bilgi ve becerilerini artırmayı amaçlanmaktadır”.dedi.

İlçe Müftüsü tarafından özel olarak verilen bu derslere katılan personelde bilgi ve becerilerini artırmayı amaçlayan bu dersler için İlçe Müftüsü Nizamettin DOĞAN’a teşekkür ettiklerini ve bu derslerin kendileri için çok faydalı olduğunu belirttiler…