GÜNCEL Haber Girişi : 26 Ağustos 2010 21:15

Müftü ARVAS' tan İadei Ziyaret

Müftü ARVAS' tan İadei Ziyaret

Yaklaşık 2,5 ay önce Siirt İl’ine atanan Müftü Faruk Arvas, Siirt Vali yardımcılarına ve çeşitli kurum amirlerine  nezaket ziyaretinde bulunarak ramazan’ı şeriflerini tebrik etti.

Siirt Vali Yardımcıları Yunus SEZER ve Orhan BURHAN ve diğer Kurum Müdürlerimiz, daha önce nezaket gösterip kendisini ziyaret ettiğini, bu nedenle iadei ziyarette bulunduğunu ifade eden Müftü Faruk Arvas, ilgi ve alakalarına teşekkür ederek, şunları söyledi:

“Amirlerimiz ve Kurum müdürlerimiz  bizi ziyaret ettiğinde, kurum olarak hayırlı hizmetlerde yardımcı olacaklarını beyan etmişti. İnşallah milletimiz, memleketimiz, yüce dinimiz için hayırlara vesile olabilecek ne varsa beraber omuz omuza vererek hizmet etme gayretinde olacağız. Bu vesile ile Sayın Vali yardımcılarımızın ve bizi ziyaret eden tüm kurum müdürlerimizin Ramazan-ı Şerif’lerini tebrik ediyorum.”  dedi.

Siirt Vali yardımcıları Yunus Sezer ve Orhan Burhan ziyaretten memnum kalarak il müftüsüne teşekkür ettiler.

Ziyaretin sonunda Müftü Arvas, Vali yardımcılarına diyanet yayınlarından oluşan kitapları  hediye etti.

Siirt Müftüsü Faruk Arvas bugüne kadar, Siirt Emniyet Müdürü, Milli Eğitim Müdürü, Deftardar, il sosyal Hizmetler Müdürü, Kültür Turizm Müdürü ve Özel idare genel Sekreteri Mahmut Kurtuluş’a iadei ziyarette bulundu