GÜNDEM Haber Girişi : 24 Aralık 2017 21:42

MİT çözüyor polis yakalıyor

MİT çözüyor polis yakalıyor
Aralarında Erzurum'un da olduğu onlarca ilde "FETÖ'yü süpürme harekatı" yapıldı. Hükümet, FETÖ'yle mücadeleye aralıksız devam edileceğini açıkladı.
Yeni sistemleri de deşifre edildi

MİT'in ülke genelinde yaptığı araştırma ve inceleme sonucunda, bugüne kadar kendilerini saklamayı başarmış binlerce FETÖ'cüye ulaşıldı. Haberleşme sistemi olan Bylock 'un yanı sıra yepyeni sistemler kullanan örgüt mensupları, MİT'in titiz çalışması sonucu tek tek yakayı ele verdiler.

Örgüt daha tam çökmedi...

MİT'in tespiti üzerine, polisin yaptığı operasyonlarda yakalanan kripto FETÖ'cülerin ifadelerinden anlaşılıyor ki, örgüt hala çökmedi ve devlete karşı mücadeleye devam ediyor... Sürekli muhtelif tarihleri işaret eden örgüt, şimdi de Mayıs'ı " kurtuluş günü" olarak seçti.  "Tayyip bu kez gidiyor" diyen terör örgütü, içeride ve dışarıda olan militanlarına moral vermeye çalışıyor.

Erzurum'da köklü temizlik...

FETÖ terör örgütünün bu çıkışına karşı devletin aldığı önlemler her kesimde ilgiyle izleniyor. Ülke genelinde olduğu gibi son bir ay içerisinde Erzurum'da da terör örgütüne dönük çok sayıda operasyon yapıldı ve örgütün gaybubet evi diye tabir ettiği evler çökertildi. Bu sayede 48 örgüt mensubu gözaltına alınırken, FETÖ'nün gizli örgütlenmesine dair yeni bilgilere ulaşıldı.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.