ERZURUM Haber Girişi : 03 Nisan 2015 15:47

MİLLETVEKİLİ YILMAZ, ENGELLİ VEDAT'I SEVİNDİRDİ

MİLLETVEKİLİ YILMAZ, ENGELLİ VEDAT'I SEVİNDİRDİ
AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, seçim bölgesi Pasinler'de engelli bir vatandaşın akülü araba talebine kayıtsız kalmadı. Yılmaz en kısa sürede engelli vatandaşın yüzünü güldürdü.
AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, seçim bölgesi Pasinler'de engelli bir vatandaşın akülü araba talebine kayıtsız kalmadı. Yılmaz en kısa sürede engelli vatandaşın yüzünü güldürdü. 
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, seçim bölgesi Pasinler'de yaptığı çalışmalar esnasında engelli vatandaşın yürümekte problem çektiğini ve kendisine bir akülü araba temin edilmesini istemesi üzerine Yılmaz, Ankara'da ki yoğun çalışma mesaisi nedeniyle Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu aracılığıyla engelli vatandaş Vedat Aydın'a akülü araba hediye etti.
Milletvekili Adnan Yılmaz, "Seçim bölgemiz olan Pasinler'de yaptığımız çalışmalar esnasında Vedat Aydın kardeşimiz bize talebini iletmişti. Akülü arabasını engelli kardeşimize teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Engelli vatandaşlarımızı sevindirmek bizlere ayrı bir mutluluk veriyor. İnşallah bundan sonra Vedat kardeşimizde kimsenin yardımı olmadan kendi başına artık gezebilecek. Engelleri kaldırmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.
Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu ise, "Sayın Milletvekilimiz Adnan Yılmaz bey ilçemizi ziyaret ettiği sırada Vedat kardeşimiz isteğini sayın vekilimize iletmişti. Vekilimizde Vedat kardeşimizin talebini karşılayarak akülü arabasını belediyemize göndermişlerdir. Kendisinin meclisteki yoğun işleri nedeniyle çok istemesine rağmen gelememiştir. Vedat kardeşimizin de biran önce akülü arabasına kavuşması için bizlere talimat vererek teslim edilmesini istediler. Bizlerde vekilimizin talimatı üzerine Vedat kardeşimize akülü arabasına kavuşmasını sağladık. İnşallah Vedat kardeşimiz bundan sonra kimsenin yardımı olmadan her yere gidip gelecektir." dedi.
Akülü arabaya kavuşan Vedat Aydın ise; "Erzurum Milletvekilimiz Adnan Yılmaz'dan Allah razı olsun. Beni çok mutlu etti. İnşallah bundan sonra arabamla her istediğim yere rahatlıkla gidip geleceğim. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.