SİYASET Haber Girişi : 28 Şubat 2022 11:36

Milletvekili Taşkesenlioğlu Ban’dan Palandöken’e ziyaret

Milletvekili Taşkesenlioğlu Ban’dan Palandöken’e ziyaret
Gazeteniz Palandöken’i ziyaret eden AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Ban, başyazar Mehmet Şener’le görüştü.

Başta Rusya’nın Ukrayna’yı işgal etmesi olmak üzere, gündemde öne çıkan konular üzerine değerlendirmede bulunan milletvekili Taşkesenlioğlu Ban, Türkiye’nin iki ülke arasında ateşkes sağlanması için olağanüstü bir çaba harcadığını söyledi. 

İşgalin derhal son bulması gerektiğinin altını çizen AK Parti milletvekili, Türk Kızılay’ın Ukrayna halkına yardım için beş tır dolusu insani ihtiyaç maddesi gönderdiğini ifade etti. 

Günlerdir Erzurum gündemini şekillendiren ve kamuoyunda büyük infiale yol açan Diyanet’e bağlı kursta yaşanan çirkin olaylara da değinen milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Ban, süreci başından beri diğer milletvekilleriyle birlikte titizlikle takip ettiklerini ve bundan böyle de takipçi olacaklarını kaydetti. - Palandöken 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.