Haber Girişi : 29 Temmuz 2016 00:27

MİLLETE DUA! HAİNLERE BEDDUA

MİLLETE DUA! HAİNLERE BEDDUA
15 Temmuz akşamı ülkemizde yaşanan darbe girişimi, aziz milletimizin canı pahasına meydanlara inip göğsünü tanka, topa, tüfeğe siper etmesi sonucu çok şükür bertaraf edildi.
O akşam ülkemizde tam olarak nelerin yaşandığını, kimin ne kadar bu işin içinde olduğunu, kimlerin perde arkasında gidişatı seyrederek duracağı yeri belirlediğini, bu isyanın bir prova mı yoksa FETÖ/ PDY'nin can havliyle yaptığı son nefes çırpınışı mı olduğunu henüz tam manasıyla anlamış değiliz.
Bu soruların bir kısmı ilerleyen günlerde cevap bulacaktır. 
Ama şu bir gerçek ki, milletimiz ilk andan itibaren büyük bir kararlılıkla hainlere DUR dedi ve geçit vermedi. Eğer evinde oturup eskiden olduğu gibi her şeyi kabullenip darbecilere selam çaksaydı, ertesi sabah kanlı bir darbenin karanlığına uyanacaktık.
Sağcısı solcusu, Türk'ü Kürt'ü, Sünni'si Alevi'si, zengini fakiri ile tek millet... Askeri, polisi, memuru, işçisi, şehirlisi, köylüsü ile tek millet... Yaşlısı genci, kadını erkeği, çoluğu çocuğu ile parti farkı gözetmeksizin "TEK MİLLET TEK YÜREK" olduk elhamdülillah.
Unutmayalım ki, bir milletin "HAYDİ MEYDANLARA" dendiği vakit arkasına düşmekte tereddüt etmeyeceği bir lideri olursa, bir liderin de "HAYDİ" dediği anda arkasından geleceğinden şüphesi olmayan milleti olursa o ülkeye kimse diz çöktüremez.
"HAYDİ" çağrısıyla meydanlara çıkıp bu hainleri bastıran da, sonraki günlerde meydanları doldurup ümmetin nöbetini tutan da bu necip milletimizdir.
Musibet olarak gördüğümüz bu darbe girişiminden ilâhi bir lütuf olarak doğan birlik ruhunu bozmak isteyenler elbette olacaktır. Ama vatan hainlerinin bu alçakça girişimleri sonunda milletimiz "TEK YÜREK, TEK NEFES" olmuştur. Artık bizi bölüp parçalamaya kimsenin gücü yetmeyecektir. 
Bununla birlikte eğer bu birlikteliğimizi ve kardeşliğimizi daha da pekiştirebilirsek, içimizdeki her türlü namussuz ve haine dur diyebilen bu aziz millet, dünyanın bütün zalimlerine de meydan okuyabileceğine olan inancımızdan kimsenin şüphesi olmasın. 
Evet! Vatan hainleri bir anda ülkemizi ne hale soktular gördünüz. Milletin silahını, tankını, uçağını, helikopterini milletin üzerine sürdüler. Kamu binalarına bomba yağdırdılar. Tankları halkın üzerine sürdüler? Daha neler neler? Bunu yapan alçaklara insan denemez. Hele hele Müslüman hiç denemez.
Bu hainler elbette hak ettikleri cezayı çekeceklerdir. Ama milletimiz her türlü övgüyü fazlasıyla hak etmiştir. Allah milletimizin şan ve şerefini daha da artırsın. Allah milletimize ve devletimize zeval vermesin.
Yazımı Sultan II. Abdülhamid Han'ın, Necip Fazıl Kısakürek'in yazdığı "Ulu Hakan II. Abdülhamid Han" adlı kitabında geçen meşhur duasıyla bitiriyorum.
Allah'ım helal etmiyorum!
Şahsımı değil, milletimi bu hale getirenlere, hakkımı helal etmiyorum!
Beni, benim için lif lif yolsalar, cımbız cımbız zerrelerimi koparsalar, sarayımı yaksalar, hanümanımı, hanedanımı söndürseler, çoluğumu gözümün önünde parçalasalar helal ederdim de Sevgili'nin (Salallahu Aleyhi ve Sellem) yolunda yürüdüğüm için beni bu hale getiren ve milletimi ateşe atan insanlara hakkımı helal etmem!
Mukaddes isimlerine kurban olduğum Allah'ım!
Ya Âdil!Bana "Kızıl Sultan" adını takan ve devrilmem için ellerinden geleni yapan Ermenileri, şimdi beni devirenlere parçalatıyorsun!Bu cellatları da, kim bilir, kimlere parçalatacaksın?Fakat Yâ Rahman! Adaletinle tecelli edersen hepimiz kül oluruz!Bize acı!
Resulünün, Sevgilinin, Kainatın Efendisinin nurunu kaydeder gibi olduğu için bu hale gelen millete, rahmetinle, fazlınla, lütfunla tecelli et! 
Yâ Kâdir!Kundaktaki yavruyu gagasına almış, kaçıran leş kuşunu düşürüp çocuğu kurtarmak ancak senin kudretine sığabilir. Leş kuşlarının gagasında kundak çocuğuna dönen milletimi kurtar Allahım!
Ya Mabud !Ömrümde tek vakit farz namazı kaçırdığımı hatırlamıyorum!
Ama tek vakit namazım olduğunu iddiaya da nefsimde kuvvet bulamıyorum!..Huzurunda eğileceğime kaskatı kalıyorum ve duada ruh teslim edeceğime yatağımda kıvranıyorum! Sana kulluk gösteremeyen bu kulunu affet Allahım!
Eğer, yılları tesbih dizisince süren hükümdarlığımda Seni bir kere anabildim, Resulüne bir an bağlanabildimse, duamı, o bir kere ve bir an yüzü suyu hürmetine kabul et!
Yâ Sübhan!Şu titrek elleri, Kıyamet gününde sana "Ümmetim, ümmetim!" diye yalvaracak olan Habibinin eteğinde, şimdi "Milletim, milletim!"diye dilenen bu ihtiyarın duasını geri çevirme! Milletimi evvelâ "Ba'sü ba'de'l-mevtsiz" bir ölümle yok etmeye götüren sahte kurtarıcılar ve sahte kurtuluşlardan kurtar; ve ona bir gün gelecek kurtarıcıları, gerçek kurtuluşu nasip eyle!..
Benim artık bu dünya gözüyle görebileceğim hiçbir saadet ümidim kalmadı.
Bari felâketi olsun bana daha fazla gösterme Allah'ım!
Ayakta duramaz, haldeyim!Vadem ne gün dolacak Allahım?..

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.