GÜNDEM Haber Girişi : 03 Haziran 2015 11:18

Millet istikrara oy verecek

Millet istikrara oy verecek
AK PARTİ Erzurum milletvekili ve adayı Adnan Yılmaz Palandöken Gazetesi'ni ziyaret etti.
Ak parti Erzurum milletvekili ve adayı Adnan Yılmaz Palandöken Gazetesi'ni ziyaret etti. Seçim çalışmaları ile ilgili bilgiler veren Yılmaz, Vatandaşların her seçimde olduğu gibi bu seçimde de tercihini AK Parti'den yana kullanacağını söyledi. Erzurumluların yapılan hizmetlere hiçbir zaman kayıtsız kalmadığını da ifade eden Yılmaz, "Gittiğimiz her ilçede ve her köyde büyük bir coşkuyla karşılanıyoruz. Halkımız bize güveniyor. Hükümetimizin yaptığı yatırımlar, belediyelerimizin yaptığı yatırımlar ortada. Bu hizmetlerin devamını AK Parti'den başka hiçbir parti yapamaz. İnsanlar bunun bilincinde. 7 Haziran'da herkes görecek ki AK Parti Türkiye'de olduğu gibi Erzurum'da da yine tarih yazacak"dedi.
Adnan Yılmaz, ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın pazartesi günü Erzurumlularla buluşmasına olan yoğun katılımdan dolayı Erzurum halkına desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Palandöken

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.