GÜNDEM Haber Girişi : 13 Nisan 2015 12:34

MHP'li adaylar bar tuttu, gövde gösterisi yaptı

MHP'li adaylar bar tuttu, gövde gösterisi yaptı
7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak genel seçimler öncesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Milletvekili adayları, memleketleri Erzurum'da partililer tarafından coşkuyla karşılandı.
7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak genel seçimler öncesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Milletvekili adayları, memleketleri Erzurum'da partililer tarafından coşkuyla karşılandı. 
MHP Erzurum Milletvekili adayları Kamil Aydın, Ertürk Çimen, Zekai Kaya, Seyfullah Hızarcı, Ömer Durur, Gökhan Arslan, havalimanında İl Başkanı Ahmet Anatepe, ilçe başkanları ve çok sayıda partililer tarafından karşılandı. Coşkulu bir kalabalık tarafından tezahüratlarla ve çiçeklerle karşılanan adaylar, Erzurum bar ekibinin gösterisini izleyip daha sonra bar ekibiyle beraber oynadılar.
Karşılamanın ardından havalimanı çıkışında milletvekili adayları için kurban kesimi yapıldı ve uzun araç konvoyu eşliğinde şehir merkezine gelindi. Milletvekili adayları araçlarla şehir turu atıp vatandaşları selamladıktan sonra aday tanıtım toplantısının yapılacağı alana doğru hareket ettiler.

ÜLKE BİRLİĞİ TEHDİT ALTINDA

Bizimle Yürü Türkiye, Bizimle Yürü Erzurum sloganıyla saha inen Milliyetçi Hareket partisi, İl Müftülük  binası  konferans salonunda  duygulu ve renkli anların yaşandığı tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. 7 haziranda yapılacak genel seçimler öncesi  aday tanıtım toplantısında Ak Parti hükümetini eleştiri yağmuruna tutan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Ahmet Anatepe,  hangi  pencereden bakarsak bakalım ülkemizde gönül rahatlatıcı manzaralar görmek mümkün değil dedi.  Ekonomik, sosyal ve siyasi yönden çok büyük çatışmalar yaşanmakta. Kaos kavga ve geçim sıkıntılarının hat safhada olduğu bir ülke haline gelmektedir.  Yoksulluk yolsuzluğu ortadan kaldıracakları vaadiyle  şuana kadar görülmemiş oy oranı iktidara gelenler maalesef yoksulluk üzerine yoksulluk, yolsuzluk üzerine yolsuzluk eklemişlerdir. Yoksulluk kat kat artmıştır dedi  Başkan Anatepe, hükümetin sürekli yasakçı bir politika sergilediğinin altını çizerek" Yasaklar üzerine yasaklar eklenmiş, ülke giderek yaşanmaz hale gelmiştir. Ülkenin bin yıllık belası terör " çözüm süreci" adı altında bin yıldan beri bir milleti ayakta tutan bizi kardeş yapan bağlar tek çözülmeye başlamıştır. Millet birliği, ülke  bölünmezliği tehdit altında. İşsizlik çığ gibi büyümüş, ülke sokakları kahvehaneler her yaş ve tahsilden işsizlere mekan olmaktadır.   

ÇÖZÜM REÇETESİ MHP  

Milliyetçi Hareket İl Başkanı Ahmet Anatepe " ülkemizin içinde bulunduğun olumsuz atmosferin farkındayız. Bütün bu olumsuzlukların tek reçetesi Milliyetçi Hareket Partisidir.  Millet büyük bir iştahla Milliyetçi Hareketin iktidarını beklemektedir.  Sen ben yokuz, biz varız, Biz Erzurum'uz; Biz Türkiyeyiz  mevcut 6 millet vekilinin tamamına talibiz " dedi.  

BİRLİK VE 
BERABERLİK ÇAĞRISI  

MHP Erzurum Milletvekili Adayı Kamil Aydın, birlik beraberlik çağrısı yaparak, "Hepimizi bu salonda birleştiren Türk Milleti'nin asil bayrağına ve asil değerlerine olan gönül bağımızdır. Biz bugün içinde yaşadığımız durumda meselelere duyarsız kalamayız. Eğer bir ülkenin Başbakanı ve Cumhurbaşkanı, o ülkeye kastetmiş teröristler için 'ne istediler de vermedik' diyorlarsa, ben de bu ülkenin verilecek bir tane bile çakıl taşı yoktur diyen sesi olmak için aday oldum" dedi. Siyaseti sokaklarda yapacaklarını aktaran Aydın, "Bugün vuslattır, buluşma günüdür. İnşallah siyasetimizi sokakta yapacağız. O zaman kaçacak köşe bucak arayacaklar. Peygamber Efendimizin yaptığı gibi istişare etmek için buradayız. Hâşâ biz onun gibi olamayız. Başkaları gibi onu kendimizle kıyaslayamayız. Biz ancak Peygamber Efendimizi örnek alırız. Dedi,. Öte yandan Milletvekili Adayı Ertürk Çimen, karşılaştıkları tablodan son derece mutlu olduklarının altını çizerek, Bugün Erzurum Şaha kalktı. Öz evlatlarını bağrına bastı. İnanıyorum ki, bu yarışın galibi Milliyetçi Kadrolar olacak. Sonunda Türkiye ve Erzurum kazanacak. Dedi, Öte yandan Zekai Kaya ise, Benim listedeki yerimle sıkıntım yok. Ben bu davaya ömür verdim. Bir ömrüm olsa yine çekinmeden veririm. Listede kaçıncı sırada olursam olayım. Davaya hizmetim ilelebet sürecek. Listedeki tüm adaylarımızı gönlümle, omuzlarımda taşırım.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.