SİYASET Haber Girişi : 16 Nisan 2015 12:19

MHP'li adaylar 7 Haziran seçimlerine iddialı hazırlanıyor

MHP'li adaylar 7 Haziran  seçimlerine iddialı hazırlanıyor
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'li adaylar İl Başkanı Ahmet Anatepe ile birlikte Palandöken Gazetesi'ni ziyaret etti.
7 Haziran seçimlerine iddialı bir şekilde hazırlanan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum milletvekili adayları ziyaretlerini sürdürüyor. Dün Palandöken Gazetesi'ni ziyaret eden adaylar Prof. Dr. Kamil Aydın, Ertürk Çimen, Zekai Kaya, Seyfullah Hızarcı, Ömer durur ve Gökhan Aslan gazetemiz yönetim kurulu başkanı Mehmet Şener'le görüştü. Listelerin açıklanmasının ardından hemen sahaya inerek çalışmalara başladıklarını belirten Prof. Dr. Kamil Aydın, "Halkın bu seçimler öncesinde MHP'ye olan ilgisi kat be kat artıyor. Bunu gittiğimiz her yerde görüyoruz. Bizde hiç zaman kaybetmeden ziyaretlerimize başladık. Kuzeyinden Güney'ine Doğu'sundan Batı'sına tüm Erzurumlu hemşehrilerimize anlatacak çok şeyimiz var. Tüm yurtta olduğu gibi Erzurum'da da MHP coşkusu yaşanıyor"dedi.
Ülkede bir ekonomik istikrarsızlık olduğunu ve iktidar partisinin bunu gizlediğini belirten Ertürk Çimen ise, vatandaşlarımız ziyaretlerimizde ekonomik sıkıntılarını dile getiriyorlar. Kimsenin "maddi durumumuz çok iyi" dediğini duymadım. Sıkıntılar ayyuka çıkmış durumda. MHP iktidarıyla inşallah bu duruma bir son vereceğiz. MHP kadroları hem ülkemiz hem de Erzurum için büyük bir şans "diye konuştu. Zekai Kaya ise gitmedik yer, sıkmadık el bırakmayacaklarını belirterek, "şehrimizin dört bir tarafına gideceğiz. Her bir vatandaşlarımızla görüşeceğiz. MHP'nin politikalarını her bir seçmene anlatacağız. Artık AK Parti dönemi sona eriyor. Genç ve güçlü kadrolarıyla MHP iktidara adım adım yürüyor. İnşallah 7 Haziran'da Türkiye'yi en iyi şekilde yönetecek kadrolarıyla MHP iktidara gelecek"eklinde konuştu. 
Mehmet Şener ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek MHP'li adaylara çalışmalarında başarılar diledi. 
Etiketler : mhp erzurum
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.